Како да репродукујете пројекцију слајдова слика на Цхромецаст-у


Цхромецаст се углавном користи за стримовање медија и већина апликација је направљена за ту специфичну сврху. Цхромецаст је алатка коју можете да користите да претворите обичан телевизор у нешто више од само екрана, рецимо можда огласне табле која има високу видљивост и која се може ажурирати гурањем нове слике на њега. Пројекција слајдова је главна реч и можете да играте даље да бисте емитовали важне информације или само нешто једноставно као што је мени ресторана који прелази на велики екран. Ево како можете да урадите управо то користећи телефон и радну површину или без коришћења било чега осим самог Цхромецаст-а.

Емитујте пројекцију слајдова без телефона и радне површине

Ако немате резервни телефон или радну површину са које можете да преносите фотографије на Цхромецаст, нисте без опција. Да бисте то постигли, потребно је да подесите Цхромецаст и да се пријавите на свој Гоогле налог у апликацији Цхромецаст. Цхромецаст вам омогућава да изаберете које фотографије ће бити приказане као „позадина“. Једноставно направите нови албум у Гоогле фотографијама и изаберите га у апликацији Цхромецаст као извор слика позадине. Искључите све друге изворе и Цхромецаст ће се кретати само по фотографијама у албуму. Све ће то урадити у свом некоришћеном режиму мировања.

Емитујте пројекцију слајдова са телефона и рачунара

Да бисте покренули и емитовали пројекцију слајдова фотографија са свог иПхоне-а, потребна вам је апликација под називом Пхото Видео Цаст. Не само да вам омогућава да изаберете албум из којег ћете емитовати фотографије, већ вам такође омогућава да прилагодите интервал освежавања. Корисници Андроид-а који имају изворну подршку за Цхромецаст могу да користе подразумевану апликацију Фотографије. Ако немате изворну подршку за Цхромецаст, испробајте апликацију ЦастонТВ Фрее.

  Како да покренете пречице додиром на полеђину вашег иПхоне-а

Инсталирајте Пхото Видео Цаст из Апп Сторе-а

Инсталирајте ЦастонТВ бесплатно из Гоогле Плаи продавнице

За кориснике рачунара биће вам потребна комбинација два проширења за Цхроме; додатак Гоогле Цаст и пројекција слајдова преко целог екрана. Користите екстензију за пројекцију слајдова да бисте изабрали слике и покренули пројекцију слајдова на Цхроме картици и пребацили је помоћу екстензије Гоогле Цаст.

Инсталирајте пројекцију слајдова преко целог екрана из Цхроме веб продавнице

Ево да користите Цхромецаст за нешто друго осим за гледање Нетфлик-а.