Како да решите проблеме са Ви-Фи мрежом са иОС 15

иОС 15 је доступан за дугу листу уређаја. иПхоне 6С, који је објављен 2015. године, може се надоградити на иОС 15. Неће добити све функције које има иПхоне 13, али остаје подобан за сва ажурирања иОС 15. Сви модели иПхоне-а, почевши од иПхоне-а 6С до иПхоне-а 13, моћи ће да се надограде на иОС 15, међутим, искуство неће бити исто за све. Једини обједињујући фактор су грешке; већина корисника иПхоне-а ће искусити исте грешке.

Проблеми са Ви-Фи-јем иОС 15

Решите проблеме са Ви-Фи мрежом са иОС 15

Корисници иПхоне-а који су надоградили на иОС 15 имали су проблема са повезивањем на ВиФи мрежу. Неки корисници су имали проблема са Блуетоотх-ом као и са добијањем мрежног сигнала. Ако имате проблема са ВиФи мрежом након надоградње на иОС 15, испробајте исправке у наставку.

1. Укључите режим рада у авиону

Покушајте да укључите режим рада у авиону на свом иПхоне-у. Превуците надоле од горњег десног дела и отворите Контролни центар. Додирните прекидач за авион да бисте га укључили и сачекајте неколико минута. Искључите режим рада у авиону и проверите да ли можете да се повежете на ВиФи мрежу.

2. Поново покрените иПхоне

иПхоне се поново покреће када инсталира ажурирање, али ако наиђете на проблеме било које врсте, поновно покретање уређаја је увек добра идеја.

  Споилер Схиелд сакрива спојлере са Фацебоок-а и Твиттер-а на Андроид-у, иОС-у

Притисните дугме за појачавање, а затим дугме за смањивање јачине звука.
Притисните и држите дугме за спавање/буђење.
Искључите клизач за напајање.

Ако ваш иПхоне има дугме за почетак;

Притисните и држите дугме за спавање/буђење.
Искључите клизач за напајање.

3. Заборавите и поново се придружите мрежи

Ако не можете да се повежете на ВиФи мрежу, а то је мрежа на коју се рутински повезујете, заборавите мрежу и поново се повежите на њу. Уверите се да сте близу рутера.

Отворите апликацију Подешавања.
Додирните ВиФи.
Додирните икону и поред своје мреже.
Додирните Заборави ову мрежу.
Поново изаберите мрежу.
Унесите лозинку за то и повежите се.

4. Ресетујте мрежна подешавања

Ресетујте мрежна подешавања на вашем иПхоне-у. Нећете изгубити никакве податке, али ћете морати да упарите Блуетоотх уређаје и поново се повежете на ВиФи мреже.

Отворите апликацију Подешавања.
Идите на Генерал>Трансфер или Ресет иПхоне>Ресет.
Додирните Ресетуј мрежна подешавања.

5. Инсталирајте ажурирања за иОС

иОС 15 је већ неко време изашао, а сада је доступан и иОС 15.1. Ако је ваш уређај имао проблема након ажурирања, инсталирајте и следећи. То ће решити проблеме.

Отворите апликацију Подешавања.
Идите на Опште> Ажурирање софтвера.
Проверите и инсталирајте доступно ажурирање.

Закључак

Ако сте набавили нови поклопац за свој иПхоне, проверите да ли можда омета везу. Поклопци за иПхоне могу повремено да изазову проблеме, посебно ако је ваш иПхоне стар. С тим у вези, уверите се да је ваш телефон напуњен ако је стар. Телефон који је стар и има празну батерију може имати проблема са одржавањем бежичне везе. Ако је ваш иПхоне потпуно нов, односно иПхоне 13, можда би било вредно да га Аппле провери.

  Како да поправите пад црне тачке на иОС-у