Како да свој постојећи Амазон Ецхо претворите у издање за децу

Амазон нуди а Ецхо Дот Кид’с Едитион од 70 долара са интегрисаним родитељским надзором. Али можете конвертовати било који Амазон Ецхо у модел „Кид’с Едитион” и добити исте функције прилагођене деци за своју децу.

Деца уче технологију онолико брзо колико расту

Алека је одлична за одговарање на питања, пуштање музике, контролу вашег паметног дома и причање повремене шале вредне стењања. Када ваша деца буду могла довољно добро да изговоре, покупиће Ехо за врло кратко време—можда чак и брже од вас!

Ваше дете може тражити Ехо у својој соби, али то представља проблеме. Желећете да контролишете шта могу да чују, какву музику могу да пуштају и када могу да користе свој Ехо. Јасна и присутна ограничења и умереност су камен темељац родитељства, а технологија није изузетак. Амазон је увидео ту потребу (и, да будемо поштени, ту пословну прилику) и представио Ецхо Кид’с Едитион.

Овај Ецхо има родитељски надзор који омогућава ограничења времена и садржаја. Са Амазоновим Парент Дасхбоард, можете спречити да се Ецхо користи током спавања или прерано током дана. Можете да одредите старосне границе за садржај и да опозовете приступ паметном дому.

Издање за децу кошта додатно

Али Ецхо Кид’с Едитион кошта 70 долара, за разлику од 50 долара за а стандардна Ецхо Дот. За тих 20 долара додатног добијате кофер и једногодишњу претплату на ФрееТиме Унлимитед, који нуди радио без огласа и стотине књига за децу. Ако имате таблет, такође ћете добити приступ филмовима и ТВ емисијама прилагођеним деци. Након те бесплатне године, ФрееТиме Унлимитед је 2,99 долара месечно.

  6 случајева коришћења виртуелне стварности које свако предузеће треба да зна

Ако не желите ФрееТиме Унлимитед, онда плаћате 20 долара за кофер. Ехо тачке нису уређаји које понесете са собом или чак покупите из било ког разлога. Заштитна футрола је непотребна, али ако је желите, можете је узети шарена футрола за око 9 долара. Нажалост, Ецхо Кид’с Едитион такође изгледа као Ецхо друге генерације, тако да чак плаћате додатно за старију технологију.

Често можете купити Кид’с Едитион уз понуду два за један—и даље ћете потрошити 70 долара, али ћете барем добити две јединице чиме ће цена сваке бити нижа од тренутне Ецхо Дот. А опет, Амазон понекад продаје Ецхо Дот за 20 или 30 долара.

Ако већ имате резервни Ецхо – или само желите да уштедите неколико долара – размислите о претварању стандардног Ецхо уређаја у модел Кид’с Едитион. Најбоље од свега, ово ће радити са Ецхо-ом у пуној величини; не мора да буде тачка. Ако ваша деца воле музику, можете им дати бољи звук из кутије без потребе да прикључујете додатне звучнике.

Како да свој постојећи Ецхо претворите у издање за децу

Отворите апликацију Алека и додирните „Уређаји“ у доњем десном углу.

Додирните „Ецхо & Алека“.

Дођите до Ецхо-а који желите да конвертујете и додирните његово име.

Алека апликација са кутијом около

Померите се надоле да бисте пронашли „ФрееТиме“ и додирните га.

Алека апликација са кутијом около

Додирните прекидач са десне стране „Онемогућено“.

Додирните „Подешавање Амазон ФрееТиме“ на дну екрана.

Ако још нисте подесили дете за слободно време, од вас ће бити затражено да га додате. Наведите име, пол, датум рођења, изаберите икону, а затим додирните „Додај дете“.

  Како омогућити тамну тему на ИоуТубе-у

Ако имате још деце за додавање, додирните „Додај дете“ и поновите поступак. Када се сви додају, додирните „Настави“.

Пријавите се на свој Амазон налог, унесите верификациони код текста, прочитајте текст сагласности родитеља, а затим додирните „Слажем се“.

Померите се кроз листу опција и искључите све функције којима не желите да и ваше дете има приступ, на дну листе додирните „Настави“.

Ако желите да испробате пробну верзију ФрееТиме Унлимитед, тапните на „Започни бесплатну пробну верзију од 1 месеца“, у супротном додирните „Откажи“.

Додирните „Кс“ у горњем десном углу да бисте затворили уводни видео.

Можете да промените временске и старосне границе садржаја путем апликације, али је лакше отићи до Амазона Парент Дасхбоард уместо тога.

Када се пријавите, кликните на опцију коју желите да промените, на пример „Постави дневна временска ограничења“.

Затим подесите одговарајућа подешавања. У случају временских ограничења, можете укључити и искључити ограничења и поставити у које време ће се Ецхо сам искључити и када ће се поново укључити. Можете чак да прилагодите подешавања за викенде у односу на дан у недељи.

Када све буде фино подешено према вашим жељама, време је да изненадите своје дете њиховим новим Ецхо-ом. Ако ипак одлучите да желите ФрееТиме Унлимитед, увек се можете касније претплатити на њега.