Како да стримујете канцеларију без кабла

Несумњиво, једна од најпопуларнијих ТВ емисија свог времена, Канцеларија, није позната само по својој комедији, већ и по својим искреним тренуцима током целе емисије. Ако желите да све то поново проживите, ево где можете да стримујете.

Амазон Приме Видео

Амазон Приме Видео је савршено место за куповину сваке сезоне Канцеларије. За 13 долара за прву сезону, 20 долара за сваку сезону после прве и 3 долара по епизоди, можете имати целу серију у својој библиотеци. Имајте све најбоље делове ове емисије тачно када то желите уз Амазон Приме Видео.

иТунес

иТунес је одлично место за куповину емисије ако користите углавном Аппле производе. Прву сезону можете купити за 13 долара, док ће вам остале сезоне коштати по 20 долара. Видећете сваки Дундие и сваки подмукли шмек са било ког Аппле уређаја.

Гоогле Плаи

Ако имате Андроид уређај или уживате у апликацији Плаи филмови, можда би било најбоље да купите ову емисију на њој Гоогле Плаи. Свака сезона има другачију цену, почевши од 10 долара за прву сезону, док су остале сезоне по 30 долара. Четврта сезона је једина која има цену од 25 долара, а сваку епизоду можете купити и за 2 долара.

Вуду

Вуду је савршен за оне који желе да гледају Тхе Оффице на више платформи, јер компанија има апликације за скоро сваки уређај, било да је у питању иПхоне, иПад, Андроид или Виндовс. Прва сезона је доступна за 10 долара, свака друга сезона ће вас коштати 18 долара, а сваку епизоду можете купити за 2 долара по комаду.

  20 елегантних навлака за иПхоне 15 за врхунску заштиту од пада

Нетфлик

За сада, Нетфлик има Оффице доступан за стримовање директно у апликацији. Има права за емисију до 2021. године, након чега ће ићи на НБЦ-јев Пеацоцк. Можете гледати емисију до краја године за 10 долара месечно за основни план, 13 долара месечно за стандардни план и 16 долара месечно за Премиум план.

Ове услуге доносе Џимове и Двајтове смицалице право у ваш дом, иако крађа идентитета није шала. Можете се смејати Мајкловим грозним шалама и плакати са ликовима кроз тренутке од срца до срца током свих девет сезона. Не пропустите ниједан тренутак емисије док је доступна на овим сервисима.