Како делити и такмичити се на циљевима активности Аппле Ватцх-а

Аппле Ватцх је одличан алат за праћење ваше фитнес активности. Поред праћења корака, можете побољшати ствари тако што ћете изазвати пријатеља на једнонедељном такмичењу. Али пре него што будете могли да се такмичите, морате да поделите своју активност са другима.

Како додати пријатеље у дељење активности са вашег иПхоне-а

Када позовете пријатеља у Дељење активности, моћи ћете да видите њихов напредак на њиховим дневним ринговима, да пратите њихове вежбе, да шаљете охрабрујуће поруке и обрнуто.

Да бисте додали пријатеље у Дељење активности са свог иПхоне-а, отворите апликацију „Активност“ на свом иПхоне-у и идите на картицу „Дељење“. Ако се то од вас затражи, додирните дугме „Започните“.

На екрану Дељење, додирните дугме „+“ у горњем десном углу.

Овде потражите контакт са Аппле Ватцх-ом да бисте га додали у дељење активности.

Када пронађете контакт (можете додати више контаката одједном), додирните дугме „Пошаљи“.

Ваш пријатељ ће добити обавештење са питањем да ли жели да подели своју активност са вама. Када омогуће функцију, подаци о њиховој активности ће се појавити на екрану за дељење.

Како додати пријатеље у дељење активности са вашег Аппле Ватцх-а

Такође можете да завршите овај процес са свог Аппле Ватцх-а. Притисните Дигитал Цровн са стране вашег Аппле Ватцх-а да бисте отворили листу апликација.

  Роблок Товер Дефендерс кодови: Искористите одмах

Овде изаберите апликацију „Активност“. Сада превуците прстом надоле до дна екрана и додирните опцију „Позови пријатеља“.

Видећете листу свих ваших контаката. Прелистајте и додирните контакт који желите да позовете.

Сада ћете видети њихово име наведено у одељку „Позвани“. Када прихвате вашу позивницу, добићете обавештење да сада деле своје податке о активностима са вама.

Како се такмичити са пријатељима на иПхоне-у

Када је функција дељења активности омогућена, можете позвати пријатеља на једнонедељно такмичење.

Отворите апликацију „Активност“ једном са свог иПхоне-а. На екрану „Дељење“ додирните име свог пријатеља.

Овде превуците прстом надоле и додирните „Такмичи се са [Friend]” дугме.

У искачућем прозору додирните „Позови [Friend]” дугме.

Такође можете да додирнете дугме „Прикажи правила“ да бисте видели правила такмичења. Добијате поен за сваки проценат који додате у своје прстење сваког дана. Такмичење траје седам дана, а сваког дана можете освојити до 600 поена.

На крају недеље побеђује онај ко има највећи резултат.

Када ваш пријатељ прихвати изазов, видећете обавештење о томе на вашем иПхоне-у или Аппле Ватцх-у. Такмичење ће почети наредног дана.

Добићете ажурирања на свом Аппле Ватцх-у када ваш пријатељ заврши са вежбама, а видећете резултате на почетку сваког дана.

Да бисте видели детаљне податке у било ком тренутку, отворите одељак „Дељење“ у апликацији Активности и идите на екран свог пријатеља.

На крају недеље, добићете обавештење које показује ко је победио на такмичењу.

Такође можете да одете на страницу свог пријатеља у одељку „Дељење“ да сазнате резултате и пратите све резултате такмичења из прошлости.

  Како променити боју позадине у програму Мицрософт Ворд

Како се такмичити са пријатељима на Аппле Ватцх-у

Да бисте започели такмичење са пријатељем са свог Аппле Ватцх-а, вратите се на апликацију „Активност“. Померите се надоле до одељка „Дељење“ и додирните име свог пријатеља. Овде се померите до дна странице и додирните дугме „Такмичи“.

На следећем екрану додирните „Позови [Friend]” дугме.

Позивница за једнонедељни изазов биће послата вашем пријатељу. Када га прихвате, моћи ћете да пратите свој напредак директно из апликације Активности.

Изазови активности су само једна од многих малих функција у Аппле Ватцх-у за које можда нисте знали. Погледајте наш водич са саветима за Аппле Ватцх да бисте сазнали више.