Како делити музику са неким другим помоћу АирПодс-а

Користећи нову функцију дељења звука уведену у иОС 13.1 и иПадОС 13.1, можете да делите звук са једног иПхоне-а са два АирПод-а. Можете да гледате видео или слушате песму заједно са својим пријатељем само једним додиром!

Постоје два главна начина за дељење звука са једног уређаја на два АирПод-а. Већ смо покрили како да директно повежете два АирПод-а на један иПхоне или иПад.

У овом водичу ћемо се фокусирати на коришћење функције Схаре Аудио која је доступна на уређајима који користе иОС 13.1, иПадОС 13.1 и новије верзије, а која вам омогућава да делите звук између уређаја без потребе за упаривањем оба сета АирПод-а.

Захтеви

Као што је горе поменуто, ова функција ради на уређајима који користе иОС 13.1, иПадОС 13.1 или новији и на уређајима који подржавају Блуетоотх 5.0. Ова функција ће радити за иПхоне 8 и новије верзије, иПад Прос, иПад (5. ген и новији), иПад Аир (3. ген), иПад мини (5. ген) и иПод Тоуцх (7. ген).

Када су у питању слушалице, Аппле подржава низ АирПодс и Беатс слушалица. Ова функција ће радити на АирПодс, АирПодс Про, Повербеатс Про, Повербеатс 3, Беатс Соло Про, Беатс Соло 3 Вирелесс, Беатс Студио 3 Вирелесс и Беатс Кс. У основи, било којој од Аппле-ових слушалица које укључују В1 или Х1 чип.

Како користити функцију дељења звука

Функцији дељења звука може се приступити помоћу Контролног центра.

На вашем иПхоне-у или иПад-у са почетном траком софтвера, превуците надоле од горњег десног угла екрана (где можете да видите статусне симболе) да бисте приступили Контролном центру.

  Како добити 3-минутне видео записе на ТикТок-у

Ако имате иПхоне или иПад са тастером Хоме, превуците нагоре од доње ивице екрана да бисте открили Контролни центар.

Из контролног центра притисните и држите прекидач „Сада се репродукује“.

Овде додирните дугме АирПлаи.

Такође можете доћи до овог екрана тако што ћете додирнути дугме АирПлаи у апликацији Музика или виџет Сада се репродукује на закључаном екрану.

Заједно са повезаним АирПод-овима, видећете ново дугме „Дели аудио“. Додирните га.

Сада, приближите други иПхоне или иПад свом уређају, са слушалицама повезаним са њима. Такође можете да принесете њихове АирПодс или слушалице близу свог уређаја.

Видећете упарени уређај у искачућем прозору. Овде додирните дугме „Дели аудио“.

Сада ће оба уређаја бити повезана на ваш иПхоне или иПад.

Видећете квачице поред два уређаја. Тренутни уређај ће имати квачицу поред себе. Да бисте се повезали са другим паром слушалица, само га додирните.

Оба уређаја су сада повезана са вашим иОС или иПадОС уређајем. Почните да репродукујете медије и он ће почети да се репродукује на обе слушалице истовремено.

Да бисте искључили један од комплета слушалица за уши или слушалица, вратите се на екран АирПлаи и поново додирните икону потврдног знака. Такође можете да искључите слушалице или вратите АирПодс у футролу да бисте зауставили дељење звука.

Погледајте ових осам подешавања када извршите надоградњу на иОС13 да бисте на најбољи начин искористили ажурирање.