Како дероотирати Андроид ТВ Бок

Понекад је боље вратити се на стање које је било на првом месту. У вези са овом темом, да ли покушавате да добијете резултат за Унроот Андроид бок? Ако немате појма о чему се овде расправља, Андроид ТВ кутија је уређај који вам омогућава да користите свој обични ЛЦД или ЛЕД ТВ као Смарт ТВ. Можете рутовати уређај да бисте променили подешавања уређаја, али можда ћете имати нефункционални уређај ако се не користи правилно. Ако имате горе описану ситуацију, имате опцију да поништите ову промену, а то је Унроот ТВ бок Андроид. Дакле, овај чланак ће вам помоћи да научите ефикасне методе за уклањање Андроид ТВ кутије.

Како дероотирати Андроид ТВ Бок

Главна сврха дероотирања Андроид ТВ кутије је уклањање роот трагова Андроид ТВ кутије. То значи да ће уређај бити ресетован на подразумевана подешавања дајући вам уобичајени интерфејс. Већина напредних Андроид ТВ кутија пружа вам могућност да омогућите или онемогућите основне поставке уређаја. Можете лако да искључите роот поставку на свом уређају.

Опција И: Преко апликација трећих страна

Можете да инсталирате апликацију треће стране да бисте лако откачили свој Андроид ТВ кутију. Можете лако да инсталирате апликације без икаквог овлашћења јер је Андроид ТВ кутија већ укорењена. Укорењена Андроид ТВ кутија ће вам омогућити да инсталирате било коју апликацију са лакоћом. Обавезно поново покрените Андроид ТВ кутију да бисте усвојили промене након уклањања роот-а са уређаја.

  Како пронаћи серијски број свог Андроид уређаја

1. Једноставно Унроот

Ако тражите апликацију која вам омогућава да брзо откопчате Андроид ТВ кутију, можете покушати да инсталирате апликацију Симпли Унроот на уређај. Потребно је само да кликнете на дугме и уређај ће се одмах поништити.

1. Користите УСБ кабл да повежите Андроид ТВ кутију са телевизором и покрените апликацију Гоогле Плаи продавница.

2. Потражите апликацију Симпли Унроот на траци за претрагу и кликните на дугме Инсталирај да бисте инсталирали апликацију Симпли Унроот на Андроид ТВ кутију.

3. Покрените апликацију Симпли Унроот и доделите роот дозволе апликације потребне у прозору за дозволе.

4. Кликните на дугме УнРоот да бисте откачили Андроид ТВ кутију, а затим поново покрените уређај да бисте подесили промене.

2. СуперСУ

Добар избор за инсталирање апликације за уклањање Андроид ТВ кутије је СуперСУ апликација. То је бесплатна апликација и има једноставан кориснички интерфејс. Дакле, можете отклонити роот-овање уређаја у неколико корака.

1. Користите УСБ кабл да повежите Андроид ТВ кутију са телевизором и отворите Гоогле Плаи продавницу.

2. Потражите апликацију СуперСУ у траци за претрагу и кликните на дугме Инсталирај да бисте инсталирали апликацију на Андроид ТВ кутију.

3. Покрените апликацију СуперСУ и кликните на картицу ПОСТАВКЕ у апликацији и изаберите опцију Фулл унроот на страници са подешавањима.

4. Кликните на дугме Да у искачућој поруци прозора за потврду да бисте наставили и Андроид ТВ кутија ће се покренути.

5. Након поновног покретања, можете приметити да апликација СуперСУ није инсталирана на вашем уређају.

3. Емулатор терминала

Друга пожељна апликација за уклањање Андроид ТВ кутије је апликација Терминал Емулатор. Потребно је само да покренете неколико команди поменутих у овом одељку да вам помогну да поништите уређај.

  Поправите да Андроид не прихвата тачан ПИН

1. Користите УСБ кабл да повежите Андроид ТВ кутију са рачунаром и покрените Гоогле Плаи продавницу.

2. Потражите апликацију Терминал Емулатор за Андроид у траци за претрагу и кликните на дугме Инсталирај да бисте инсталирали апликацију Терминал Емулатор на свој Андроид ТВ кутију.

3. Покрените апликацију за емулатор терминала и откуцајте су у прозору командне линије апликације да бисте омогућили роот.

4. Монтирајте системски директоријум да бисте омогућили функционалност читања и писања тако што ћете у прозор уписати команду моунт –о ремоунт,рв/систем.

5. Сада промените директоријум апликације уношењем команде цд/систем/апп/ у прозор.

6. За уклањање роот-а, откуцајте команду као мв Суперусер .. да преместите директоријум Суперусер, а затим поново покрените Андроид ТВ кутију.

Корак ИИ: Преузмите ЕС Филе Манагер

Ако вам није пријатно да користите било коју апликацију треће стране за уклањање Андроид ТВ кутије, можете покушати да инсталирате апликацију Филе Манагер, међутим, ова опција је мало решење. Апликација би вам омогућила потпуни приступ датотекама у системском директоријуму и потребно је да избришете датотеке повезане са функцијом рутирања. Слично претходној опцији, од вас се не тражи да аутентификујете апликације јер је Андроид ТВ кутија већ укорењена.

1. Користите УСБ кабл да повежите Андроид ТВ кутију са телевизором и покрените апликацију Гоогле Плаи продавница.

2. Потражите апликацију ЕС Филе Екплорер Филе Манагер на траци за претрагу и кликните на дугме Инсталирај да бисте инсталирали апликацију ЕС Филе Манагер на ваш Андроид ТВ кутију.

3. Покрените апликацију Ес Филе Екплорер Филе Манагер и отворите датотеке у /систем/ директоријуму.

  Нове функције у Фирефок-у 44 за десктоп и Андроид

4. Отворите /систем/бин и избришите су датотеку у фасцикли.

5. Затим отворите /систем/кбин и избришите датотеку даемон_су у фасцикли.

6. У системској фасцикли изаберите апликацију и деинсталирајте апликацију коју сте инсталирали за рутовање Андроид ТВ кутије.

7. Такође, избришите инсталациону датотеку као што је суперусер.апк у системској фасцикли.

8. На крају, поново покрените Андроид ТВ кутију.

Често постављана питања (ФАК)

К1. Да ли је безбедно поништити Андроид ТВ кутију након рутирања?

Анс. Потпуно је безбедно уклонити Андроид ТВ кутију у било ком тренутку након што сте укоријенили свој уређај. Боље је користити Андроид ТВ кутију без роот-а него коришћење роот-ованог уређаја.

К2. Да ли постоји неки процес аутентикације за инсталирање апликација за уклањање Андроид ТВ кутије?

Анс. Ако покушавате да поништите роот-овану Андроид ТВ кутију, можете лако да инсталирате апликације за дероотирање уређаја без икаквих проблема. Не морате експлицитно да аутентификујете апликације јер је уређај већ укорењен.

***

Различите опције за отклањање роот-а Андроид ТВ кутије се разматрају у овом чланку. Ако желите да поништите Андроид бок, можете пратити кораке наведене у овом чланку. Размислите о препоруци чланка ако познајете некога ко тражи решење за отклањање роот-а за Андроид ТВ кутију. Такође, ако имате било какве предлоге или упите за које мислите да их треба обавестити, оставите их у одељку за коментаре.