Како добити ажурирање Спринг Цреаторс

Виндовс 10 Спринг Цреаторс Упдате је сада доступан широм света. Корисници ће моћи да добију Спринг Цреаторс Упдате путем ажурирања за Виндовс, међутим, може потрајати мало времена да ажурирање стигне за све. Увођење зависи од тога како обично примате ажурирања, тј. ако је последње велико ажурирање функција објављено након неколико месеци или неколико месеци, ово ажурирање ће вероватно пратити пакет.

Виндовс Упдате

Да бисте проверили да ли је ажурирање доступно, отворите апликацију Подешавања и идите на Ажурирање и безбедност. На картици Виндовс Упдате проверите да ли постоје нова ажурирања. Шансе су да је ново ажурирање доступно или је можда већ преузето и чека на инсталацију. Ако је тако, све што заиста треба да урадите је да кликнете на дугме „Инсталирај одмах“. Инсталација може потрајати између тридесет минута до два сата.

Топло препоручујемо да погледате наш пост о припреми вашег система за велику надоградњу функција пре него што одлучите да преузмете Спринг Цреаторс Упдате преко Виндовс ажурирања.

Алат за креирање медија

Ако желите да одмах добијете Спринг Цреаторс Упдате и не желите да чекате да вам га Мицрософт представи, можете принудно извршити ажурирање. Све што вам треба је алатка за креирање медија и овог пута је Мицрософт био паметан у погледу издавања Спринг Цреаторс Упдате-а преко овог алата.

Са претходним ажурирањима функција, Медиа Цреатион Тоол ЕКСЕ се и даље звао Медиа Цреатион Тоол. Једини начин да се утврди који ће Виндовс 10 Буилд преузети је да проверите верзију апликације. Међутим, овај пут, када преузмете алатку, она ће бити сачувана под именом медиацреатионтоол1803.еке.

  Како искључити мобилне податке на иПхоне-у или иПад-у

Све што треба да урадите је да преузмете алатку и да је користите за ажурирање тренутног рачунара на Спринг Цреаторс Упдате. Алат ће ажурирати тренутну инсталацију, али можете је користити за чисту инсталацију.

Обавезно изаберите исправну верзију и тип архитектуре када преузмете Спринг Цреаторс Упдате помоћу ове алатке. Ако користите 32-битну верзију, нећете моћи да ажурирате на следећу верзију ако сте преузели 64-битну верзију. Исто тако, уверите се да сте набавили право издање, тј. Хоме или Профессионал.

Када ажурирате помоћу алатке за креирање медија, све ваше апликације и датотеке остају нетакнуте. У оба типа ажурирања, фасцикла Виндовс.олд ће бити креирана на вашем Виндовс диску (обично Ц диск). Омогућиће вам да се вратите на претходну верзију у року од 30 дана, па се уверите да је не избришете док не будете сигурни да ново ажурирање ради без проблема.