Како додати Воице-Овер док цртате на свом Андроид уређају

Апликације за цртање нису нешто што покривамо често, али са Цларискетцх-ом нисам могао да си помогнем. То није следећа велика ствар у апликацијама за цртање што се тиче стварања запањујуће уметности на вашем Андроид уређају (иако је то субјективно у зависности од вештине уметника). То је апликација за цртање која вам омогућава да снимите глас док цртате. С обзиром да имате уређај са довољно великим екраном, можете креирати упутства за цртање на уређају. Ако не волите да цртате, можете да узмете слику са ролне камере и цртате преко ње, док још увек снимате глас преко. Величина четкице, непрозирност и боја се могу прилагодити, али изгледа да је избор боја тренутно ограничен.

Покрените апликацију и изаберите да ли желите да нацртате нову скицу, нацртате преко слике увезене са вашег уређаја или да снимите нову фотографију и цртате на њој. Додирните дугме оловке поред да бисте изабрали тежину, непрозирност и боју четке и почели да цртате. Ту је и алатка за ваљкасте четке коју можете користити за цртање. Апликација аутоматски снима док цртате, али можете је паузирати, сачувати снимак и наставити касније у било ком тренутку. Имате алатке за зумирање и брисање на дну екрана. Само додирните дугме за снимање када завршите.

Када обришете линију помоћу алатке за брисање, апликација не брише само део преко којег превучете прстом. Брише цео потез који сте направили. Не бих рекао да је ово лоша карактеристика, али би требало да постоји и конвенционална гумица која брише само оно што јој наши прсти кажу.

  Како копирати музику на свој Андроид телефон

Скица се чува на вашем уређају и може се делити на веб локацији Цларискетцх. Можете да наставите са снимањем или, ако сте снимали у бучној просторији, можете подесити амбијенталну буку. Током снимања, можете да додирнете микрофон да бисте искључили звук и добили само видео снимак како је направљен ваш цртеж.

Квалитет видео записа је прилично добар, али видео снимцима се не може приступити из апликације Галерија, што значи да ћете морати да користите апликацију за откривање датотека ако желите да користите видео записе изван Цларискетцх-а. Ово није велика ствар јер ће већина људи имати апликацију за откривање датотека на свом уређају. Волео бих више боја за цртање и можда могућност да делим свој видео на Фејсбуку, Твитеру итд.

Инсталирајте Цларискетцх из Гоогле Плаи продавнице