Како додати и уклонити коментаре у Ворд-у

Остављање коментара у Ворд документу је добар начин да оставите повратне информације о делу који рецензирате. Ако је проблем који сте коментарисали решен, можете уклонити белешку да би ствари изгледале чисто. Ево како.

Како додати коментаре у Ворд-у

Прво отворите Ворд документ и истакните садржај на који желите да оставите коментар. Када изаберете, идите на картицу „Преглед“ и изаберите „Нови коментар“, који се налази у групи „Коментари“.

Затим унесите коментар који желите да оставите. То је све. Поновите овај корак за онолико коментара колико је потребно да оставите у делу.

Како одговарати на коментаре у Ворд-у

Ако желите да оставите повратне информације о коментару који је већ остављен, једноставно пређите мишем преко коментара и кликните на дугме „Одговори“.

Сада откуцајте свој одговор и сачувајте одговор.

Како избрисати или решити коментаре у Ворд-у

Решавање коментара задржава коментар, али га приказује као „Решен“, тако да они који сарађују на делу могу да виде да је проблем решен. Брисањем коментара се у потпуности уклања.

Ако желите да други саиграчи знају да је проблем решен, користите „Реши“. Ако желите да почистите неке коментаре на бочној траци, користите „Избриши“.

Да бисте решили коментар, пређите курсором преко коментара и кликните на дугме „Реши“.

Коментар ће остати на бочној траци, али ће бити засивљен да би показао да је коментар решен.

  Како додати прилагођени емоји на Дисцорд сервер

Да бисте избрисали коментар, кликните десним тастером миша на ставку и изаберите „Избриши“.

Алтернативно, изаберите коментар који желите да избришете, идите до групе „Коментари“ на картици „Преглед“ и изаберите дугме „Избриши“.

Ако имате много коментара у Ворд документу које бисте желели да избришете одједном, изаберите стрелицу испод „Избриши“, а затим изаберите опцију „Избриши све коментаре у документу“.

Како поново отворити коментар у Ворд-у

Ако је коментар претходно био означен као решен, али морате да оставите додатне повратне информације, можете поново да отворите коментар тако што ћете кликнути десним тастером миша на њега и изабрати „Поново отвори коментар“.

Ово функционише само ако је коментар означен као „Решен“ и није обрисан.