Како додати контакт у фаворите на иПхоне-у

Апликација Телефон на вашем иПхоне-у има згодан одељак „Омиљени“ где можете пронаћи најважније контакте. Ево како да изаберете који се контакти појављују овде.

Такође можете да подесите режим Не узнемиравај тако да ваши омиљени контакти увек могу да вас контактирају — чак и ако други долазни телефонски позиви неће звонити на вашем иПхоне-у. Ово може бити од виталног значаја у хитним случајевима.

Фаворити постоје још од раних дана иПхоне-а, али то вероватно значи да сте заборавили да постоје. И то је права штета јер је ова функција толико корисна.

Како додати контакт у фаворите

Да бисте додали контакт у фаворите, отворите апликацију Телефон – ону са зеленом иконом телефона – и додирните дугме „Омиљени“ пре него што додирнете дугме „+“ у горњем левом углу.

Затим пронађите контакт који желите да додате и додирните његово име.

Сада ће вам бити приказани сви типови уноса које можете да креирате за контакт који сте изабрали. То укључује „Поруку“, „Позив“, „Видео“ и „Пошта“. Додирните тип фаворита који желите да креирате. Када се додирне, то је радња која ће се извршити када се фаворит активира. За ово упутство, изаберите „Порука“.

Сада ће бити приказани сви доступни бројеви телефона или адресе е-поште. Додирните ону коју желите да доделите као омиљену.

То је све, а сада имате нови унос у Фаворитима. Када га додирнете, започећете ћаскање у Порукама, започети гласовни или видео позив или саставити нову е-пошту у зависности од опција које сте раније изабрали.

  Како користити Цоуцхпотато за преузимање филмова

Како уклонити контакт из омиљених

Отворите апликацију Телефон и тапните на „Фаворити“ пре него што додирнете дугме „Уреди“ на врху екрана.

Затим додирните црвено дугме „Избриши“ лево од контакта који желите да уклоните, а затим додирните дугме „Избриши“ које се појављује са десне стране.

Како дозволити омиљеним да заобиђу Не узнемиравај

Отворите апликацију Подешавања и додирните „Не узнемиравај“.

Затим додирните опцију „Дозволи позиве од“.

На крају, додирните „Фаворити“ да бисте дозволили позивима оних који су означени као фаворити да заобиђу Не ометај када је активан.