Како додати прилагођено дугме за радњу у брза подешавања у Андроиду 6.0

Брза подешавања додата на таблу са обавештењима у Андроиду 5.0 била су веома популарна, али су долазила без опција прилагођавања. Од Андроида 6.0, додата је експериментална опција прилагођавања која вам омогућава да јој додате прилагођене плочице, као и да уклоните и преуредите подразумеване. За просечног корисника који жели да дода прилагођено подешавање помоћу експерименталне опције потребна је апликација. Упознајте прилагођена брза подешавања, бесплатну Андроид апликацију која вам омогућава да додате опцију прилагођених брзих подешавања на таблу са обавештењима у Андроиду 6.0. Пошто је апликација решење које одговара свима, и усмерена је ка томе да процес додавања прилагођеног подешавања буде што једноставнији, ограничена је. Поставка коју додате може покренути апликацију, отворити УРЛ и додати прекидаче за везу за пренос података, панел за јачину звука и синхронизацију.

Да бисте користили прилагођена брза подешавања, морате да користите Андроид 6.0 да бисте то урадили. Не морате да рутујете свој уређај, али морате да омогућите опцију Систем УИ Тунер.

Када омогућите Систем УИ Тунер, отворите га и додирните Брза подешавања. Померите се до дна и додајте прилагођену плочицу. Назовите га ЦУСТОМТИЛЕ0. Покрените прилагођена брза подешавања и означите опцију „Урадио сам ово“ и додирните „Настави“.

Затим почните да прилагођавате плочицу. Додирните дугме плус на главном екрану у прилагођеним брзим подешавањима и доделите новом дугмету за акцију име и радњу. Такође можете да му доделите икону и апликација долази са богатом библиотеком различитих икона које можете изабрати.

  Да ли су 4К монитори вредни тога за општу употребу рачунара?

Можете доделити две радње једном дугмету; радња клика (један додир) и радња дугог клика (додирни и задржи). Помоћу акције Покрени апликацију, можете изабрати да покренете апликацију са листе свих инсталираних и системских апликација. Са опцијом Покрени УРЛ, можете да унесете УРЛ који дугме треба да отвори, а са опцијом Цустом Тоггле, можете изабрати са листе подржаних прекидача који желите да повежете са дугметом.

Прилагођена брза подешавања се ослањају на експерименталну Андроид функцију тако да постоји шанса да то утиче на перформансе уређаја. Испробајте на сопствену одговорност.

Инсталирајте прилагођена брза подешавања из Гоогле Плаи продавнице

Преко Лифехацкер-а