Како емитовати „Фрасиер“ без кабла

Фрејзер прати др Фрејзер Крејн док се враћа у свој родни град Сијетл, Вашингтон, да води радио емисију која помаже другима у њиховим психијатријским потребама. Окружен породицом, пријатељима и сарадницима, у овој емисији има много урнебесних тренутака. Ево како да стримујете сваки тренутак.

ЦБС

ЦБС је право место ако желите да уживате у овој представи потпуно бесплатно. Иако свака епизода има доста огласа, и даље нећете морати ништа да платите да бисте уживали у њој. То је савршен начин да гледате ову емисију, а да не оштетите банку.

Хулу

Хулу је дом за доста омиљених емисија ЦБС-а, тако да не чуди што је Фрасиер један од њих. Без обзира да ли имате најосновнији пакет или сте се пријавили да уживате у забави без огласа, моћи ћете да приступите свакој секунди ове емисије путем ове услуге.

Амазон Приме Видео

Витх Амазон Приме Видео, можете додати Фрасиер у своју библиотеку да бисте уживали док сте у покрету или код куће. Можете купити сезону од прве до десете за 15 долара, сезону једанаест за 20 долара, а сваку епизоду за 2 долара по комаду. На овај начин можете имати приступ емисији без обзира где се налазите.

иТунес

Аппле корисници који воле ову емисију биће више него срећни да чују да је Фрасиер доступан на иТунес. Можете купити сезоне од прве до девете за 15 долара, док сезоне десет и једанаест коштају 20 долара по комаду. Све сезоне су доступне за куповину преко иТунес-а, тако да можете да стримујете ову емисију са свог иПхоне-а, иПад-а или иПод-а без обзира где се налазите.

  12 начина да поправите иПхоне лампу која не ради

Гоогле Плаи

За кориснике Андроид-а, свака сезона Фрасиер-а је доступна на Гоогле Плаи продавница за куповину. Можете купити сваку епизоду за 2 долара, а свака сезона је доступна за 15 долара по комаду. Можете их купити, а затим преузети на свој уређај како бисте их могли гледати у покрету.

Вуду

Ако тражите опцију за више платформи, онда Вуду је добро место да добијете све емисије које желите да додате у своју библиотеку. Иако ова услуга подржава различите типове уређаја, има само сезоне од прве до осме доступне за куповину. Свака епизода кошта 2 долара, а свака сезона 15 долара.

Коју год услугу да користите за стримовање или куповину Фрасиер-а, уживаћете у свом смеху са сваком интеракцијом између глумаца. Било да се ради о Нилу, Роз или Мартину, разговори ће вас непрестано натерати да се смејете.