Како инсталирати апликацију Фитбит на Виндовс 10

Сви уређаји за праћење активности имају мобилне апликације. Апликације су пратеће апликације за уређај за праћење које се користе за ажурирање фирмвера и синхронизацију података са уређаја за праћење са вашим телефоном. Затим ће учитати податке на налог на мрежи који сте креирали, омогућавајући вам да их прегледате кад год желите.

Фитбит Виндовс 10

Апликација Фитбит на Виндовс 10

Праћеницима активности углавном није потребна мобилна апликација да би радили. Они ће добро радити сами под условом да их наплаћујете. Апликације су ту јер трагач не може да складишти много информација и већина њих се не може директно повезати на интернет.

Да би све ово урадили, ослањају се на Блуетоотх и мобилне апликације. Уз Фитбит, можете прескочити мобилну апликацију у корист десктоп апликације ако користите Виндовс 10.

Инсталирајте Фитбит на Виндовс 10

Званична апликација Фитбит за Виндовс 10 доступна је у Мицрософт Сторе-у. Апликација може да се упари са вашим Фитбит трацкером, да синхронизује ваше податке и да преузме инсталирана ажурирања фирмвера када буду доступна.

Посетите Фитбит Мицрософт Сторе страница у вашем претраживачу.
Кликните на Гет.
Отворите апликацију Мицрософт Сторе када се то од вас затражи.
Кликните на Гет.
Фитбит ће бити инсталиран.

Подесите Фитбит уређај на Виндовс 10

Можете да подесите свој Фитбит уређај, тј. да га повежете са десктоп апликацијом и да синхронизујете податке са њим. Морате имати Фитбит налог. Слободно је стварати. Такође морате имати кабл за пуњење да бисте га повезали и синхронизовали податке.

Повежите свој Фитбит са својим Виндовс 10 преко кабла за пренос података.
Отворите апликацију Фитбит на Виндовс 10.
Са листе уређаја изаберите уређај који желите да повежете.
Прихватите услове коришћења услуге.
Кликните на Подеси уређај.
Потврдите аутентичност на уређају ако се то од вас затражи.
Уређај ће бити повезан са вашим Виндовс 10 системом.
Вратите се на контролну таблу и ваши подаци ће се синхронизовати.

Напомена: можете да синхронизујете податке преко Блуетоотх-а, али када први пут успоставите везу, односно додате трацкер у апликацију, биће вам потребан кабл за пренос података.

Закључак

Када први пут повежете свој Фитбит, Виндовс 10 ће можда морати да инсталира управљачке програме за њега. Док се ти управљачки програми не инсталирају, апликација Фитбит можда неће открити ваш уређај. Ако је то случај, искључите и поново повежите уређај након што су управљачки програми за њега инсталирани. Апликација Фитбит за Виндовс 10 подржава велики број уређаја, међутим, ако поседујете старији уређај или уређај који се више не продаје, апликација можда неће бити подржана.