Како искључити звук других људи у Гоогле Меет-у

Док учествујете у видео конференцији користећи Гоогле Меет, раније познат као Хангоутс Меет, понекад видео фидови других људи постају превише бучни или досадни. Можда су се удаљили да утишају пса који лаје, или их прекидају и треба их модерирати. У том случају можете искључити њихов микрофон. Ево како.

Правила искључивања звука других у Гоогле Меет-у

У погрешном контексту, искључивање звука неког другог у Гоогле Меет-у би се могло схватити на погрешан начин. Дакле, пре него што то урадите, будите сигурни да знате тачно како ова функција функционише. Ево неколико упутстава:

Свако у Гоогле Меет конференцији може да искључи звук било кога другог.
Ако некога искључите, нико у конференцији неће моћи да га чује.
Када искључите звук некога, сви ће бити обавештени да сте искључили звук особе.
Не можете укључити звук некога када је искључен. Морају сами да се укључе. Гоогле каже да је ово из разлога приватности.

Како искључити некога у Гоогле Меет-у

Ако разумете потенцијалне друштвене ризике и још увек желите да то урадите, ево како да утишате некога. Овај метод ради на Мац-у, ПЦ-у, иПад-у или Андроид-у, који су сви постављени на сличан начин.

Прво кликните или додирните икону Људи у горњем десном делу прозора Гоогле Меет-а.

На десној страни прозора ће се отворити мени који наводи састанак, учесници. Кликните или додирните име особе коју желите да искључите.

  Како избрисати ГИФ на Фацебоок коментару

Испод имена особе на листи ће се појавити три иконе. Додирните средњу икону, која изгледа као микрофон.

Појавиће се упозорење које вас подсећа да ће ово искључити звук особе за све у позиву и да је особа коју искључите једина која може сама да укључи звук.

Ако желите да наставите и искључите их, кликните или додирните дугме „Искључи звук“.

Микрофон особе ће бити искључен (искључен), а сви на састанку ће бити обавештени. Запамтите, само особа која је искључена може да укључи звук.

Шта да радите ако сте искључени у Гоогле Меет-у

Ако вам је неко други на састанку искључио звук, нико не може да вас чује како говорите, а икона микрофона ће бити црвена или прецртана. Срећом, можете поново да укључите микрофон тако што ћете кликнути или додирнути икону микрофона на траци са алаткама на дну екрана.

(Ако трака са алаткама није видљива, пређите курсором преко доње ивице прозора Гоогле Меет-а или додирните тамо да бисте је приказали.)

Сада можете да наставите да говорите/певате/свирате укулеле и сви ће вас поново чути.