Како искључити звук у зум позиву

Док учествујете у видео конференцији користећи Зоом, понекад морате да искључите микрофон да бисте кашљали, потиснули позадинске звукове или да бисте једноставно били љубазни док други људи причају. Ево како да то урадите.

Искључите звук помоћу траке са алаткама за зумирање

Да бисте искључили звук током Зоом састанка, мораћете да покренете траку са алаткама. На ПЦ-у или Мац-у, поставите миш преко прозора Зоом и он ће се појавити. На иПхоне-у, иПад-у или Андроид-у куцните на екран док не видите траку са алаткама.

Пронађите дугме „Искључи звук“ (које изгледа као микрофон) на траци са алаткама. На Мац, ПЦ, веб клијенту или паметном телефону, трака са алаткама се протеже дуж дна екрана или прозора. На таблету, трака са алаткама се појављује на врху екрана. Кликните или додирните дугме „Искључи звук“.

Икона Искључи звук ће се променити у прецртани микрофон и текст ће сада гласити „Укључи звук“. Ваш микрофон је сада искључен и нико у позиву не може да вас чује.

Да бисте поново укључили микрофон, кликните или додирните дугме „Укључи звук“ на траци са алаткама.

Након што кликнете на „Укључи звук“, ваш микрофон ће поново бити активан и сви у позиву ће моћи да вас чују.

Искључите звук помоћу пречица на тастатури за зумирање

Такође је могуће брзо искључити звук на ПЦ-у или Мац-у користећи Зоом пречице на тастатури. Ако користите рачунар са оперативним системом Виндовс 10, притисните тастере Алт+А да бисте укључили и искључили звук. Ако користите Мац, можете да притиснете Схифт+Цомманд+А да бисте укључили и искључили звук.

  Како играти ГреедФалл на Линуку

Више о искључивању звука зумирања

Ако организујете Зоом састанак пун прекида или ометајућих позадинских звукова, могуће је истовремено искључити звук свих у позиву помоћу дугмета „Искључи све“ на листи „Учесници“.

И, ако нисте домаћин, али се борите да чујете домаћина преко звукова свих осталих учесника конференције, можете користити ове пречице на тастатури на ПЦ-у или Мац-у да искључите звук за све осим за домаћина:

Укључивање/искључивање звука за све осим хоста (ПЦ): Алт+М
Искључите звук за све осим за хост (Мац): Цомманд+Цтрл+М
Укључите звук за све осим за хост (Мац): Цомманд+Цтрл+У

Срећно зумирање!