Како искључити некога на Инстаграму

Можда би било непристојно престати пратити новог сарадника на Инстаграму. Ако не желите да видите нечије приче и постове, али желите да наставите са размјеном порука, покушајте да их искључите. Ево како да искључите звук некога на Инстаграму.

Када искључите профил, Инстаграм га не обавештава о вашој радњи. Постоји неколико начина да искључите нечије постове или приче (или обоје). Ево првог.

Како искључити некога на Инстаграму

Из апликације Инстаграм за иПхоне или Андроид, идите до профила особе или странице коју желите да искључите.

Овде додирните дугме „Праћење“ које се налази при врху профила.

У менију који се појави додирните дугме „Искључи звук“.

Сада додирните прекидач поред „Постови“ и „Приче“. Нећете видети њихове постове на свом фееду, а њихове Инстаграм приче ће подразумевано бити скривене.

Ако желите само да искључите нечије приче, можете да додирнете и задржите икону његовог профила у реду Инстаграм Сториес на врху мобилне апликације да бисте отворили мени.

Одавде додирните дугме „Искључи звук“. Њихове приче ће одмах бити утишане и скривене.

Ако желите да искључите звук некога када наиђете на његову објаву у свом фиду, додирните дугме Мени са три тачке које се налази при врху слике.

Овде можете да изаберете опцију „Искључи звук“ из менија.

Сада, ако желите само да искључите њихове постове, изаберите опцију „Искључи постове“. Ако желите да искључите и њихове објаве и приче, изаберите опцију „Искључи постове и причу“.

Како искључити некога на Инстаграму

Чак и када сте искључили некога, увек можете да одете на његов профил да видите његове постове и приче. Ако желите да их укључите, поново додирните дугме „Прати“ на њиховом профилу, а затим у менију изаберите опцију „Искључи звук“.

  Реме.ИО је једноставна услуга подсетника која ради са вашом е-поштом

Сада додирните прекидаче поред „Постови“ и „Приче“ да бисте укључили звук на Инстаграм профилу.

Да ли искључивање профила не помаже? Уместо тога, можете их блокирати на Инстаграму.