Како искључити осетљив садржај на Твиттеру

Твитер је постао моћна платформа друштвених медија на којој корисници могу директно да комуницирају са својим идолима и другим важним личностима и износе своје мишљење. Пун је свих врста садржаја и стога Твитер има систем помоћу којег филтрира осетљив садржај. Осетљиви садржај укључује насиље, голотињу, крв итд. и кад год корисник наиђе на такав садржај, Твитер даје упозорење које каже „Овај медиј можда садржи осетљив материјал“ или нешто слично. Међутим, понекад Твиттер може открити нормалне медије као осетљив садржај који може бити досадан. У неким случајевима, можда ћете желети да деблокирате потенцијално осетљив садржај на Твиттер-у да бисте га видели. Ако желите да научите како да промените осетљив садржај на Твитеру, онда сте на правом месту. Доносимо вам користан водич који ће вас научити како да искључите осетљив садржај на Твитеру.

Како искључити осетљив садржај на Твиттеру

Смернице за садржај на Твиттеру су строге, али пружају корисницима опције да деблокирају потенцијално осетљив садржај на Твиттеру. Променом неких подешавања на Твиттеру, можете научити како да промените осетљив садржај на Твитеру или како да искључите упозорење о осетљивом садржају на Твитеру.

Метод 1: На Твиттер Андроид апликацији

Хајде да почнемо тако што ћемо разумети како да искључимо осетљив садржај у мобилној апликацији Твиттер.

Напомена: Паметни телефони немају исте опције подешавања. Они се разликују од произвођача до произвођача, па проверите тачна подешавања пре него што промените било које.

  Како онемогућити учење нових речи помоћу анонимног режима СвифтКеи-а

1. Отворите апликацију Твиттер на свом уређају.

2. Додирните икону вашег Твиттер профила у горњем левом углу. Отвориће мени са леве стране.

3. Пронађите и додирните опцију Подешавања и приватност.

4. Пронађите опцију Приватност и безбедност и додирните је.

5. У оквиру Приватност и безбедност пронађите опцију Садржај који видите и додирните је.

6. Укључите опцију за приказ медија који могу да садрже осетљив садржај.

Метод 2: на Твиттер верзији за десктоп

Ако користите Твиттер на свом десктопу, можете научити како да искључите осетљив садржај на Твиттер-у пратећи ове кораке.

1. Идите на страницу за пријаву на Твиттер и пријавите се на Твиттер.

2. У опцијама на левој страни кликните на Још. Отвориће се искачући мени.

3. Изаберите Подешавања и приватност. Отвориће подешавања на десној страни.

4. Кликните на опцију Приватност и безбедност.

5. Након тога кликните на Цонтент иоу сее опцију.

6. Означите поље за потврду Прикажи медије који можда садрже осетљив садржај.

Напомена: Ако желите да омогућите резултате са осетљивим садржајем када претражујете било шта на Твиттеру, можете да пратите кораке од 1 до 5, а затим идите на Подешавања претраге и поништите избор у пољу за потврду Сакриј осетљив садржај.

Сада ћете моћи да користите осетљиве медије на Твитеру без икаквог упозорења.

Често постављана питања (ФАК)

К1. Зашто се Твиттер сматра токсичним?

Анс. Твитер је постао средиште аргумената јер свако износи своје мишљење о многим стварима. Да се ​​томе дода, ограничење од 280 знакова за сваки твит изазива неспоразум јер твитови нису правилно написани или остају непотпуни. То може учинити Твиттер токсичним за неке људе.

  6 најбољих бесплатних апликација за видео конференције

К2. Колико пута можете да промените своју Твиттер ознаку?

Анс. Твиттер није поставио ограничење када је у питању промена руковања. За разлику од других платформи друштвених медија, можете променити свој Твиттер рукохват више пута у једном дану.

К3. Које налоге је суспендовао Твитер?

Анс. Твитер може да суспендује било који налог који шаље нежељене поруке другим корисницима или поставља нежељене твитове, шири лажне информације, врши крађу и узнемирава друге кориснике. Суспензија може бити привремена или трајна у зависности од правила која корисник прекрши.

***

Надамо се да је овај водич био од помоћи и да сте успели да научите како да искључите осетљив садржај на Твиттеру. Ако имате питања или сугестије, слободно их оставите у одељку за коментаре.