Како искључити предложене постове на Инстаграму

Предложени постови на Инстаграму служе као згодан начин да откријете нови садржај од креатора који одговара вашим интересовањима. Међутим, не желе сви да виде објаве људи које не прате на својој временској линији. Срећом, платформа у власништву Мета сада вам нуди два лака начина да се решите предложених постова. Овај чланак описује методе које можете пратити да бисте искључили предложене постове на Инстаграму.

Искључите предложене постове на Инстаграму (2022)

Шта су предложени постови на Инстаграму?

Инстаграм приказује предложене постове корисницима када виде сав недавни садржај са налога које прате. Према Инстаграму, предлози се заснивају на вашој активности на платформи, налозима које пратите и популарности садржаја и креатора. Читајте даље да бисте сазнали више о начинима сакривања предложених постова на Инстаграму.

Одложите предложене објаве на Инстаграму

1. Када пронађете предложени пост у свом фиду, притисните вертикалну икону са три тачке у горњем десном углу и изаберите „Не занима ме“ у искачућем менију.

2. Инстаграм ће сада сакрити објаву и показати вам упит са опцијом да одложите гледање предложених постова на 30 дана. Додирните „Одложи све предложене постове у фиду на 30 дана“ да бисте сакрили препоручене постове на месец дана.

Онемогућите предложене објаве на Инстаграму

Иако не можете да онемогућите предлоге за објаве на Инстаграму, можете да изаберете да их избегнете да их видите уз елегантно решење. Процес овде укључује подешавање и прелазак на ваше „Пратите“ или „Омиљене“ фидове уведене раније ове године.

  15 најбољих бесплатних НАС софтвера отвореног кода

Пошто су ови фидови фокусирани на то да вам донесу садржај од људи које пратите, можете бити сигурни да нећете видети предложене постове док их прегледате.

Као што смо објаснили у нашем водичу о томе како да користите Инстаграмов хронолошки феед, можете да додирнете Инстаграм лого и изаберете „Прати“ или „Омиљени“ да бисте видели постове са одређених налога по вашем укусу. Ако прегледате ове фидове уместо подразумеваног „Почетног“ фида, можете да се клоните предлога за објаве.

Престаните да видите предложене објаве на Инстаграму

Дакле, ето га! Надамо се да вам је овај брзи водич помогао да се решите предложених постова који затрпају ваш феед на Инстаграму. Да бисте истражили више таквих функција, идите на наше водиче о проналажењу старих биографија на Инстаграму, креирању Инстаграм анкета и саветима како да избегнете забрану из сенке на Инстаграму. Ако имате још питања у вези са функцијама Инстаграма, јавите нам у коментарима испод, и неко из нашег тима ће вам сигурно помоћи.