Како искључити упозорења за групне поруке на ЛинкедИн-у


ЛинкедИн-ов систем за размену порука не чини правду мреже. С обзиром да је мрежа намењена професионалцима, функција размене порука је само разочарање. Групне поруке су најгоре; можете бити додати у огромну групу и не постоји контрола на административном нивоу ко може да пошаље поруку целој групи. Људи са којима нисте повезани ће слати поруке групи о било чему и добићете обавештење о томе. Иако постоји опција да „избришете“ конверзацију, ви остајете део групе и све нове поруке које се шаљу овој групи поново се појављују у вашем пријемном сандучету. Једини начин да останете при здравом разуму и да вас не узнемирава нежељена пошта је да искључите упозорења за ове групне поруке. Ево како.

На ЛинкедИн-у за веб идите у пријемно сандуче и кликните на дугме више опција у горњем десном углу групних разговора. У падајућем менију изаберите опцију „Игнориши разговор“ и никада нећете бити обавештени о новим активностима у групи. После тога можете да избришете конверзацију ако желите.

У мобилним апликацијама идите на своје поруке и додирните заглавље групног разговора да бисте отишли ​​на екран са детаљима разговора. Овде постоји прекидач за обавештења који можете да искључите и више нећете добијати обавештења о новим порукама у групи.

Групне поруке на ЛинкедИн-у немају филтер било које врсте. Можете лако укључити људе који су први и други ниво везе у истој групи и не постоји начин да ограничите ко може да шаље поруке. Завршите разговорима у распону од тема као што су осигурање, обуке, отварање радних места, покретање веб страница и захтеви за лајковање Фацебоок страница. ЛинкедИн-у треба да пружи корисницима могућност да напусте групни разговор као што то чини Фацебоок.

  Групирајте е-поруке по врсти и пошаљите брзе одговоре [iOS]