Како користити адблоцк на ИоуТубе-у [Chrome]

ИоуТубе огласи су постали чешћи. Пре много година, неколико видео снимака је имало огласе, али сада можете видети оглас на почетку и на крају видеа. Понекад, ако је видео дугачак десет минута, видећете оглас у средини видеа или ћете видети два на почетку. Најгоре је то што се не могу све прескочити. ИоуТубе је такође почео да додаје огласе у видео снимке чак и ако их оригинални отпремалац није уновчио. Подразумева се да корисници траже начине да блокирају ове огласе.

иоутубе огласи цхроме

Адблоцк на ИоуТубе-у [Chrome]

Можете да блокирате огласе на ИоуТубе-у, чак и ако користите Гоогле-ов сопствени прегледач: Цхроме. Трик је проширење. Постоји много екстензија за блокирање огласа, неке раде, а неке не.

Адблоцк за Иоутубе

Адблоцк за Иоутубе је једно од најпопуларнијих проширења за блокирање огласа на ИоуТубе-у. Има преко 10.000.000 корисника што је одлична подршка.

Инсталирајте Адблоцк за Иоутубе са Цхроме веб продавница.
Екстензија ће тражити доста различитих дозвола.
Пустите видео и неће приказивати огласе.

Проблеми са ИоуТубе адблокерима

ИоуТубе блокери огласа углавном добро раде. ИоуТубе не покушава активно да их блокира, а ни Гоогле не покреће ове врсте екстензија из Цхроме веб продавнице. Можете рачунати на то да ће један или више или више типова ових екстензија увек бити доступни у Цхроме веб продавници.

Међутим, понекад је стриминг прекинут због ових екстензија. Ако изненада откријете да се ИоуТубе видео снимци неће репродуковати након што инсталирате блокатор огласа, покушајте следеће.

  9 најбољих ФПС тренера који ће доминирати вашим мечевима на мрежи

Деинсталирајте друге блокаторе огласа које сте инсталирали у Цхроме-у. Најбоље је користити само један.
Проверите да ли ваш антивирус можда блокира екстензију и притом можда блокира и ИоуТубе. Ако сумњате да је крив Виндовс Дефендер, можете искључити фасциклу са екстензијама из скенирања. Фасцикла са екстензијама се налази у директоријуму Цхроме у фасцикли АппДата. Користите ИД екстензије да бисте идентификовали њену фасциклу. ИД се може копирати са странице проширења за Цхроме.
Ако проширење престане да ради насумично, требало би да га онемогућите и поново омогућите.
Ако проширење и даље не ради, деинсталирајте га и поново га инсталирајте.

Закључак

ИоуТубе огласи су измакли контроли. Веб локација треба да заради новац и с обзиром на то колико видео садржаја се поставља на сајт свакодневно, подразумева се да цена веб странице мора бити астрономска. ИоуТубе-ова услуга претплате није баш узела маха и није успела да победи Твитцх. Огласи су, за сада, једини пут. Уз то, ако често гледате видео записе одређеног креатора садржаја, онемогућите блокирање огласа за њихове видео снимке да бисте их подржали.