Како користити виртуелне позадине у Мицрософт тимовима

Мицрософт Теамс је био у могућности да замагли вашу позадину током видео позива скоро 2 године, али сада можете да изаберете виртуелну позадину или да отпремите сопствену прилагођену позадину. Ево како да то урадите.

Користите уграђену позадину у Мицрософт тимовима

Да бисте променили позадину у неку од уграђених слика, кликните на икону менија са три тачке док сте у Мицрософт Теамс видео позиву и изаберите „Прикажи ефекте позадине“ да бисте отворили панел „Поставке позадине“.

Кликните на слику, а затим изаберите дугме „Примени“.

То је све. Следећи пут када вас неко позове у тимовима, сада ће видети ту слику као вашу виртуелну позадину.

Користите прилагођену позадину у Мицрософт тимовима

Након што је овај пост објављен, Мицрософт је додао званичну опцију прилагођену кориснику за додавање прилагођених позадина у тимовима. Уместо да скачете кроз неколико обруча наведених у следећем одељку, сада се налази дугме „Додај ново“ на врху странице „Подешавања позадине“ које вам омогућава да отпремите сопствену слику.

Оригинални начин за додавање прилагођених позадина

Процес за коришћење прилагођене позадине је исти, осим што морате да ставите слику коју желите да користите у посебан фолдер.

У оперативном систему Виндовс отворите Виндовс Екплорер и идите на %Аппдата%/Мицрософт/Теамс/Бацкгроундс/Уплоадс. Ако користите Мац, ~Либрари/Апплицатион Суппорт/Мицрософт/Теамс/Бацкгроундс.

Пронађите слику коју желите да користите—можда а Слика Ратова звезда—и копирајте га у ту фасциклу.

  Како отказати Екпериан налог

Сада се вратите у апликацију Мицрософт Теамс, затворите панел „Поставке позадине“ ако је отворен, кликните на икону менија са три тачке у видео позиву и изаберите „Прикажи ефекте позадине“.

Тхе

Ваша прилагођена слика ће бити доступна на дну панела. Изаберите слику, а затим кликните на дугме „Примени“.

Можете додати онолико прилагођених позадина колико желите и прелазити између њих током позива. Међутим, ваш избор се не задржава на различитим позивима, тако да ћете морати да примените своју позадину сваки пут када започнете нови позив.