Како користити Дисцорд шаблоне

Дисцорд се стилизира као „ћаскање за играче“, иако га је његова широка функционалност учинила идеалним алатом за комуникацију у низу активности. Користите Дисцорд-ове серверске шаблоне да својој јединственој заједници дате сопствену платформу.

Помоћу Дисцорд-а можете креирати бесплатан сервер који ће угостити гласовне, текстуалне и видео разговоре за вас и ваше. Ови сервери обично почињу као празна плоча. С обзиром на све већу популарност апликације у многим сферама не-игара, Дисцорд је одлучио да још лакше створи посебан простор за комуникацију са вашом заједницом. Предлошци сервера Дисцорд-а вам омогућавају да за неколико минута креирате потпуно функционалан сервер са јединственим каналом.

Дисцорд је сортирао своје шаблоне у пет различитих стилова за сваки шаблон: локалне заједнице (нпр. часови), креатори и хобији (нпр. клубови књига), глобалне заједнице (нпр. дигиталне конвенције), Породични пријатељи, и студијске групе.

Да бисте започели са једним од ових шаблона, инсталирајте Дисцорд на вашем Виндовс ПЦ или Мац рачунару и кликните на једну од пет веза изнад. Такође можете приступити овим шаблонима преко Дисцорд-ова шаблонска страница.

Када се нови мени учита у Дисцорд, дајте свом серверу име, отпремите слику за њега, а затим кликните на дугме „Креирај сервер“.

Када је ваш шаблонски сервер постављен, можете да кликнете десним тастером миша на канале да бисте ступили у интеракцију са њима. Кликните на знак „+“ поред канала да бисте креирали подканале или изаберите икону зупчаника у доњем десном углу да бисте приступили менију Подешавања.

  Како брзо зиповати и распаковати датотеке на иПхоне-у и иПад-у

Ево сервера са шаблоном „породица и пријатељи“ који сам припремио раније.

Дисцорд се увек фокусирао првенствено на функције оријентисане на игре као што су интеграција Твитцх-а и елегантни преклопи. Ови шаблони помажу да се прошири привлачност апликације док се проналазе нови начини за такмичење са Слацк-ом или Теамс-ом.