Како користити киоск прилагођеног дизајна у ‘Анимал Цроссинг: Нев Хоризонс’

Након што откључате Абле Систерс Таилор Схоп у Анимал Цроссинг: Нев Хоризонс, имаћете приступ киоску прилагођеног дизајна, који вам омогућава да отпремате и преузимате прилагођене дизајне које су направили други играчи. Ево како да претражите, отпремите и преузмете прилагођене дизајне у Анимал Цроссинг-у.

За приступ дизајнима потребна је Нинтендо Онлине претплата

Када први пут приступите Киоску прилагођеног дизајна, бићете упозорени да само играчи са приступом интернету и плаћеном Нинтендо Онлине претплатом могу да користе функцију прилагођеног дизајна. То је зато што киоск прилагођеног дизајна приступа дизајнима које су други играчи поставили на интернет тако што траже свој кориснички ИД или укуцавају ИД за одређену ставку дизајна.

Постоје две врсте прилагођених дизајна: нормални обрасци и професионални дизајни. Про дизајни су закључани у току приче и могу се купити уз Ноок Милес. Уобичајени узорци имају различите намене – можете поставити шаре на земљу, окачити их на зидове у својој кући или их користити као тапете.

Про дизајни су направљени за одређену врсту одеће: хаљине, џемпери, панталоне, итд. Можете потпуно полудети са детаљима како бисте направили импресивно елегантну одећу.

Када тражите прилагођени дизајн, ИД креатора ће бити приказан са леве стране, а ИД прилагођеног дизајна ће бити приказан на десној страни.

  Шта су подразумевани додаци за ЦхатГПТ и за шта могу да их користим?

Потражите прилагођени дизајн према ИД-у дизајна

Након повезивања на интернет и приступа главном менију киоска прилагођеног дизајна, биће вам представљене три опције: „Претражи по ИД-у дизајна“, „Претражи по ИД-у креатора“ и „Објави“.

Одабиром прве опције, можете тражити одређене прилагођене дизајне.

ИД дизајна ће увек почети са „МО“. Све што треба да унесете је преосталих 12 знакова.

Ако вам се свиђа оно што видите, можете одабрати да сачувате дизајн у празан утор за чување у апликацији Цустом Десигнс на вашем Ноок телефону.

Потражите прилагођене дизајне према ИД-у креатора

Одабиром опције „Претражи по ИД-у креатора“, можете погледати цео профил прилагођеног дизајна играча. Све што су направили и поставили на киоск биће приказано на њиховом профилу.

ИД-ови креатора увек почињу са „МА“. Све што треба да унесете је преосталих 12 знакова.

Објавите сопствене прилагођене дизајне на мрежи

Одабиром „Објави“ у главном менију, можете да отпремите сопствене прилагођене дизајне на киоск. Ваш ИД креатора ће бити генерисан када отпремите свој први дизајн на киоск прилагођеног дизајна.

Како користити прилагођене дизајне

Кад год желите да користите дизајн који сте сачували, отворите апликацију Цустом Десигн на свом Ноок Пхоне-у притиском на дугме ЗЛ (дугме задњег левог рамена), а затим притисните физичко дугме „А“ на десном Јои-Цон-у да бисте прегледајте своје сачуване дизајне и носите или прикажите дизајн.

Ако стојите испред или унутар свог дома, појавиће се неколико додатних опција. На пример, опција „Прикажи на земљи“ је корисна за приказивање свих шаблона тла које сте преузели.

Где пронаћи прилагођене дизајне

Ако сте у потрази за прилагођеним дизајном које су направили ваши колеге играчи Анимал Цроссинг: Нев Хоризонс, постоји много ресурса на интернету. Један обожаватељ је отишао више од тога да направи а веб сајт где сви креатори прилагођеног садржаја могу да објављују и деле своје дизајне—одећу, шеме путања за тло, позадине, мемове, све чега се можете сетити можете пронаћи овде.

  10 4К пројектора за кристално чисто искуство на великом екрану

Помоћу ове веб странице можете да пошаљете свој сопствени дизајн да бисте га поделили са заједницом користећи свој ИД креатора и ИД дизајна. Такође можете претраживати према наслову дизајна или сортирати по типу.

Поред тога, неки музеји, као што су Гетти, објављују светски позната уметничка дела на мрежи које корисници могу да додају у своју игру.

Апликација Цустом Десигнс нуди робусне оловке налик скупу алата, алате за попуњавање за фарбање целих делова, па чак и печате — подивљајте, и што је најважније, забавите се са њом.