Како користити Оутлоок Онлине алатку за одлагање

Оутлоок Онлине има функцију одлагања, баш као и Гмаил. Користите га за премештање ставки из пријемног сандучета док не будете спремни да се позабавите њима и спречите да се пријемно сандуче пуни имејловима који вам тренутно нису потребни.

Гмаил-ова опција одлагања била је једна од оних нових функција која је била толико очигледна када се погледа уназад да се питате зашто то нико није урадио раније. Одаберете е-пошту, одаберете време одлагања и она нестане из вашег пријемног сандучета, да би се поново појавила као магијом у потребно време. Сјајно!

Очигледно, и Мицрософт је тако мислио, јер је компанија додала сопствену верзију Сноозе у Оутлоок Онлине. Ако сте навикли на Гмаил-ово одлагање, добра вест је да Оутлоок верзија ради на скоро исти начин, осим што користи фасцикле уместо ознака. Хајде да погледамо.

Можете пронаћи опцију Одложи укључену Оутлоок Онлине трака са алаткама изнад пријемног сандучета.

Одлагање функционише само у пријемном сандучету, тако да ако имате е-пошту негде другде коју желите да одложите, или је преместите у пријемно сандуче у Оутлоок Онлине или је уместо тога означите за праћење у Оутлоок клијенту.

Када изаберете е-пошту, кликните на дугме „Одложи“ да бисте изабрали када желите да се порука поново појави.

Подразумевана времена се не могу променити, па ако ниједно од њих није погодно за вас, изаберите опцију „Изаберите датум“.

Тхе

Изаберите датум и време када желите да се порука е-поште поново појави, а затим кликните на дугме „Сачувај“.

  Користите Екцел да бисте израчунали колико дана до догађаја

Када одаберете подразумевано или прилагођено време одлагања, е-пошта ће бити премештена у нову фасциклу под називом „Планирано“.

Тхе

Када дође време за одлагање, е-пошта ће аутоматски бити премештена назад у пријемно сандуче и означена као непрочитана.

Ако желите да се позабавите тиме пре тога, отворите фасциклу „Заказано“, изаберите одложену е-пошту, а затим кликните на дугме „Откажи одлагање“.

Тхе

Ово ће уклонити подсетник за одлагање, померити имејл право назад у пријемно сандуче и означити га као непрочитано.

То је одлагање е-поште, у Оутлоок стилу. Па, у Гмаил стилу је урађено прилично идентично на Оутлоок Онлине-у, у сваком случају.