Како направити зелену боју у Минецрафт-у

Изградња је велики део Минецрафт-а. Можда ћете волети да истражујете руднике, или тражите олупине брода, или можда само покушавате да стигнете до краја да убијете змаја, али изградња ће увек бити део онога што радите. Многи људи играју Минецрафт искључиво да би направили ствари, а Минецрафт им нуди различите врсте блокова за изградњу.

Боје у Минецрафт-у

Сви блокови у Минецрафт-у имају одређену намену, специфична својства, боју и текстуру. За већину блокова, боја блока се не може променити осим ако не примените ресурс или пакет текстура. Ипак, постоји мали сет блокова који се могу обојити. Уобичајени блокови који се могу фарбати су бетон, вуна и теракота, огрлице које носе припитомљене животиње, кожни оклоп итд.

Што се тиче њиховог умирања, морате да направите боју од других предмета минираних у игри. Боја, једном направљена, мора се нанети на блок који желите да офарбате.

Зелена боја у Минецрафт-у

Да бисте направили зелену боју, потребна вам је;

Цацтус
Гориво (угаљ, дрво, морске алге)

Добијање кактуса

Кактуси или кактуси се природно јављају у биомима десерта. Ове биљке могу да повреде играча као и друге мафије, али их је лако копати. Можете их сломити руком без оштећења. Један блок кактуса може се поставити на блок песка и он ће израсти у кактус пуне величине, што значи да можете узгајати онолико биљке колико вам је потребно.

Направите зелену боју у Минецрафт-у

Под претпоставком да имате пуно блокова кактуса и доста горива, спремни сте да направите зелену боју.

Отворите пећ.
Ставите гориво у гориву ћелију.
Ставите кактус у блок за топљење.
Када се процес заврши, сакупите зелену боју.

зелена боја у Минецрафт-у

Нанесите зелену боју на предмет

Процес умирања за различите предмете је другачији, али обично морате ставити један од предмета са једним блоком боје у сто за израду. За неке предмете, на пример теракоту, морате да фарбате осам блокова одједном, док за друге, као што је вуна, можете да фарбате само један блок одједном. Иста боја се може користити за различите предмете, али ће рецепт за израду бити другачији. За огрлице, све што треба да урадите је да држите боју и употребите акцију постављања/употребе предмета на припитомљеној животињи.

Закључак

Процес умирања је обично трајан. Не можете уклонити боју са предмета као што су вуна или теракота, али увек можете променити боју огрлице ваше мачке или пса. Ако умирете блокове које ћете користити у великој конструкцији, уверите се да знате како боја изгледа када се стави са свим осталим пре него што је офарбате и не можете да поништите процес бојења.