Како направити камене цигле у Минецрафт-у

Минецрафт је отворен свет у коме можете да градите шта год желите. Много тога је машта, али имате много различитих типова блокова на располагању да изградите замак, ветрењачу, тврђаву, куће, градове, итд. Блокови, и коришћење разних њих, додаје детаље и чини вас изгледа реалније.

камена цигла минецрафт

Камене цигле у Минецрафт-у

Камен је један од најчешће пронађених блокова у Минецрафт-у. Када се копа пијуком, добијате калдрму. Можете помирисати калдрму да бисте добили камен, или можете дозволити да лава тече на врху воде да би се од ње направили блокови, иако је њихово постављање невероватно тешко. Ако имате пијук са чаролијом Силк Тоуцх, можете га користити за директно копање камена. Постоји још један блок који је направљен коришћењем камена који се зове камене цигле.

Камене цигле у Минецрафт-у се појављују у структурама у игри и могу се израдити. Ако желите да рударите камену циглу, можете користити пијук. Подразумева се да је сами направити камене цигле далеко лакше.

Направите камене цигле у Минецрафт-у

Да бисте направили камене цигле које су вам потребне;

Сто за израду
Камен (4 камена блока дају 4 камене цигле)

Да добијете камен;

Сакупите калдрму тако што ћете разбити камен који нађете под земљом.
Сакупљајте угаљ док копате за калдрму.
Отворите пећ.
Ставите калдрму у ћелију за топљење.
Ставите угаљ у гориву ћелију (можете користити било које гориво по вашем избору).
Сакупи камен.

  15 најбољих апликација за чување Инстаграм видео записа

За израду камених цигли;

Отворите сто за израду.
Поставите 4 камена блока у мрежу 4×4.
Сакупите камене цигле.

Употреба

За изградњу базе можете користити камене цигле. Они су јаки, али имају један веома несрећни недостатак; могу се заразити сребрном рибом. Камене цигле и камен имају исту отпорност на експлозију, тако да се камене цигле углавном користе за естетику. Ако градите замак, то је одличан блок за коришћење, али уверите се да ваши блокови нису заражени. Увек правите своје уместо да их копате из упоришта где се сребрна рибица скрива и напада блокове.

Закључак

Камене цигле долазе у неколико различитих варијација; испуцала/напукла, и обрасла маховином или маховином. Опет, то су естетске варијабле камене цигле. Напукле цигле су место где се сребрне рибице најчешће крију и против њих се није лако борити. Осим ако га сами не направите, избегавајте и напукле цигле. Број камених блокова који се користе за израду камених цигли једнак је броју камених цигли које добијете, међутим, добијање камена топљењем калдрме је место где ћете на крају користити додатне ресурсе у игри.