Како направити папир у Минецрафт-у

Папир је невероватно важан, вишенаменски предмет у Минецрафт-у. Користи се за израду књига које су неопходне за прављење стола за очаравање. Можете очарати књиге и када се користе у столу за израду, оне омогућавају корисницима да примењују различите врсте очаравања на објекте. Поред књига, папир се такође користи за израду мапа, израду картографског стола и прављење ватромета.

Папир у Минецрафт-у

Папир се природно може наћи у бродоломима, утврдама и селима. Села су једина уобичајена структура у Минецрафт-у, док је упоришта и олупине бродова теже пронаћи. Добра вест је да је папир невероватно једноставан за израду. Много је боље да сами направите папир него да га тражите у шкрињама.

Направите папир у Минецрафт-у

Да бисте направили папир у Минецрафт-у, потребно вам је;

Сто за израду
Шећерна трска: 3

Добијање шећерне трске

Шећерна трска се природно јавља у свету у Минецрафт-у. То је уобичајено и све што вам треба да ‘разбијете’ шећерну трску је ваша рука. Буквално све што можете користити да разбијете блок може се користити за разбијање шећерне трске.

Шећерна трска се може наћи у близини воде. Може бити поред малих језера или поред мора. Ствара се само на блоковима песка. Ако видите воду која нема песка око себе, тамо нећете наћи шећерну трску. Постоји монументално мала шанса да ће шећерна трска расти на тлу, али шанса је тако мала да бисте требали узети у обзир само блокове песка и изворе воде када тражите стабљике шећерне трске.

Потражите блокове песка око воде, како у унутрашњости тако и у близини мора. Шећерна трска долази у ‘стабљикама’. Сваки сегмент стабљике испустиће једну шећерну трску. Стабљика са 3-4 сегмента ће вам дати 3-4 шећерне трске. Слика испод приказује стабљике висине 2, 3 и четири сегмента.

шећерна трска минецрафт

Можете користити једну стабљику шећерне трске да узгајате више шећерне трске. Посадите га у блок песка и он ће расти. Када имате 3 шећерне трске, можете направити папир.

Направите папир у Минецрафт-у

Да направите папир у Минецрафт-у;

Отворите табелу за израду.
Ставите по једну шећерну трску у сваку ћелију средњег реда.
Сакупите папир.

Три комада шећерне трске ће вам дати 3 комада папира.

папирни минецрафт

Закључак

Мапе и табеле очаравања су неке од најважнијих ствари које играчи користе у игри. За израду оба предмета потребан је папир. Ако желите да додате неке естетске блокове свом Минецрафт дому, можете креирати полице за књиге које, опет, захтевају папир за књиге. Папир се такође користи за израду банера који су још један естетски блок. Папир је годинама део Минецрафт-а и доступан је на Јава и Бедроцк/Виндовс 10 верзији апликације.