Како направити цигле у Минецрафт-у

Минецрафт има много, и много, грађевних блокова. За изградњу куће можете користити буквално било коју врсту дрвета и/или камена. Дрво и камен се јављају природно и најлакше се добијају. Дрво није тако чврсто као камен и ако желите да своју базу заштитите од пузања, желите да је изградите материјалом који има максималну отпорност на експлозију.

Цигле у Минецрафт-у

Цигле су неке од најбољих материјала отпорних на експлозију које ћете наћи у Минецрафт-у. Они су такође естетски пријатни. Нажалост, цигле се не јављају природно. Морају бити израђени и захтевају доста материјала за прикупљање. Опеке се могу користити за грађење блокова од цигле. Блокови од цигле се могу користити за прављење домова у Минецрафт-у.

Шта вам је потребно

Да бисте направили цигле у Минецрафт-у, потребно вам је;

Пећ
Гориво за пећ (угаљ, дрво, морске алге)
Глинене кугле

Набавите глинене куглице

Глинене кугле се копају из блокова глине. Глинени блокови се јављају око обала језера. Можете разбити глинени блок лопатом и то ће дати глинене куглице. Глинене кугле се слажу у хрпе од 16.

Визуелно, можда ће бити тешко идентификовати блок глине јер ће скоро увек бити под водом, али има сивкасту нијансу и његова текстура се разликује од оне у песку.

Како направити цигле у Минецрафт-у

Када сакупите своје глинене куглице, можете почети да правите цигле.

  13 најбољих алата за опоравак иПхоне и иПад података - [Data Recovery]

Отворите пећ.
Ставите гориво у пећ.
Ставите глинене куглице у ћелију за топљење.
Сачекајте да се процес заврши и добићете циглу.
Поновите за онолико цигли колико желите да направите.

цигле у Минецрафт-у

Направите блок од цигле

Ако желите да направите блок од цигле, потребне су вам четири цигле.

Отворите сто за израду.
Ставите циглу у формацију 2×2.
Сакупите блок од цигле.

Закључак

Опеке се такође могу користити за израду цветних биљака. У биљку цвећа можете поставити цвеће и саднице дрвећа. Нема много користи и само је декоративна. Брицкс су доступни и у Јави иу Бедроцк/Виндовс 10 верзији. Најтежи део прављења куће од цигле је набавка глине која вам је потребна. Глина је уобичајена, али се не појављује у веома великим венама или комадима. Штавише, потребне су вам четири цигле, а уз то и четири глинене лопте, да бисте направили један блок од цигле. Када све то саберете, могли бисте да на крају вадите глину дуго, дуго ако желите кућу од цигала.