Како неприметно пренети своје ВхатсАпп поруке на свој нови телефон

Када прелазите на нови телефон, морате да предузмете неколико корака да бисте били сигурни да задржите све податке са старог уређаја. Ствари као што су фотографије и апликације се релативно лако преносе, али шта је са ВхатсАпп порукама? На крају крајева, вероватно желите да задржите своју историју ћаскања у ВхатсАпп-у. Управо тамо иМиФоне иТрансор за ВхатсАпп долази у.

Апликација ради на свим врстама телефона, омогућавајући вам да лако пренесете ВхатсАпп на нови телефон без потребе да се петљате са другим фрустрирајућим и досадним алатима за пренос. иМиФоне иТрансор за ВхатсАпп подржава Андроид и иОС уређаје, тако да можете да преносите са једног оперативног система на други или на телефон са истим оперативним системом. Без обзира на ваше подешавање, иМиФоне иТрансор за ВхатсАпп би требало лако да омогући ВхатсАпп пренос, прављење резервних копија и враћање.

Алат иде даље од једноставног преноса историје порука. Користећи иМиФоне иТрансор за ВхатсАпп, такође можете направити резервну копију свих својих порука на рачунару (у случају да изгубите телефон или га украду) и лако можете да вратите своје поруке на нови уређај ако је потребно.

Можда је најбоља ствар у вези са иМиФоне иТрансор за ВхатсАпп, за разлику од неких других алата, то што је супер једноставан за коришћење. Потребан је само један клик да бисте пренели поруке са старог уређаја на нови. Кориснички интерфејс у ​​целини је добро дизајниран, а када га отворите, одмах би требало да разумете како све функционише.

  Како снимити одличне иПхоне фотографије ноћу или при слабом осветљењу

Ево како да пренесете ВхатсАпп поруке на нови телефон за себе:

Повежите своје уређаје са рачунаром преко УСБ кабла.

Када се ваши телефони открију, притисните дугме „Пренеси“ у корисничком интерфејсу.

Сачекајте да се пренос заврши, а затим притисните дугме „Готово“ да бисте поново покренули уређај — након чега ћете моћи да видите своје ВхатсАпп поруке на свом новом телефону.

иМиФоне иТрансор за ВхатсАпп је такође свестрана апликација. Ових дана, ВхатсАпп се користи за много више од текстуалних ћаскања. Срећом, апликација такође преноси ваше фотографије, видео записе и прилоге на ваш нови уређај. Никада нећете морати да бринете да нећете моћи да приступите тим прилозима.

Постоји много предности чувања резервне копије ваших порука на рачунару уместо у облаку. На пример, нећете морати да бринете о стварима као што је коришћење складишта у облаку. Такође можете да приступите историји порука, па чак и да одштампате своје поруке користећи иТрансор Лите апликацију. Или, можете да користите услугу заједно са услугом у облаку тако да имате више резервних копија у сваком тренутку, чувајући ваше поруке безбедне и здраве.

Ако тражите водич корак по корак о томе како да несметано пренесете ВхатсАпп са иПхоне-а на Андроид, можете кликните овде да видим више.

Ако редовно мењате телефон, бринете да ћете изгубити уређај или да вам га украду, или једноставно желите да будете сигурни да се историја порука безбедно преноси на нови уређај, иМиФоне иТрансор за ВхатсАпп је прави начин. Можете сазнати више о томе директно са веб локације иМиФоне.

  Како закачити фотографије и видео записе на свој Инстаграм профил