Како одговорити повратним додиром у порукама на иПхоне-у и иПад-у

иМессаге је једно од највећих закључавања за власнике иПхоне-а и иПад-а, и Аппле то зна. То је зато што је прилично сјајан, али постоје функције које можда не користите у потпуности. Тапбацкс су један – ево како да их користите.

У ствари, можда никада нисте чули за Тапбацк, делимично зато што Аппле није урадио сјајан посао на појави ове функције. Скоро је невидљива за свакога ко не зна где да је пронађе, а то не доприноси органском откривању карактеристика.

И то је права штета, јер слично сличним функцијама које омогућавају „лајкање“ порука и слично на друштвеним мрежама, можете користити Тапбацк да понудите брз одговор на поруку без потребе да куцате нашу, или чак да пошаљете порука уопште. Ако све што желите да урадите је да пошаљете један од шест брзих одговора, Тапбацк је на вашој улици.

Тих шест одговора укључује срце, палац горе, палац доле, пар знакова узвика, знак питања и „ХаХа“ када вас нешто забавља.

Сада када знате које су опције и шта је Тапбацк, ево како да их користите.

Како користити Тапбацк на иПхоне-у и иПад-у

Да бисте користили Тапбацк, отворите апликацију Мессагес и пронађите поруку на коју желите да одговорите. Када се нађете, додирните и држите сам плави мехур.

Сада ћете видети да се појављује нови балон са шест опција које смо управо споменули. Додирните ону коју желите да користите и иМессаге ће је послати пошиљаоцу оригиналне поруке. Уместо да се појављује као нова порука у нити, она ће се појавити у једном углу поруке на коју се односи Тапбацк.

  Како променити лозинку у Снапцхату

И то је све. Толико је једноставно да је ово можда први водич који смо написали са једним снимком екрана. То је функција која је толико лака за коришћење, да је паравестија да више људи тога није свесно.

Ако одговорите Тапбацк-ом некоме ко користи Андроид — другим речима, ако његове поруке имају зелени облачић уместо плавог мехурића — та особа ће примити Тапбацк као текстуалну поруку.