Како одјавити све уређаје са свог Твиттер налога

Ако сте забринути да неко има приступ вашем Твиттер налогу или желите да се уверите да стари уређаји више нису пријављени, можете одједном да се одјавите са сваког уређаја са налога. Ево како да то остварите.

Раније смо покрили како да повратите контролу над отетим Твиттер налогом, али понекад само желите да будете сигурни да су сви уређаји и корисници одјављени са вашег налога. Ово може бити зато што продајете стари уређај или је можда у питању корпоративни налог и желите да се уверите да бивши запослени још увек нису пријављени.

Без обзира на разлог, постоји једноставан начин да се одјавите са свих корисника и уређаја.

Процес је потпуно исти без обзира да ли користите Твиттер веб апликацију или Твиттер мобилну апликацију на иПхоне-у, иПад-у и Андроид-у, са једним малим изузетком. Ако користите Твиттер веб апликацију, потребно је да кликнете на „Још“ у менију са леве стране.

Ово ће приказати опције менија које су вам потребне.

Ако користите мобилну апликацију Твиттер, потребно је да отворите мени за преливање који се налази лево од главног фееда. То можете да урадите тако што ћете додирнути икону менија за хамбургер у горњем левом углу или превући удесно са леве ивице екрана.

Одавде је све исто и у веб апликацији и у мобилној апликацији. Кликните или додирните дугме „Подешавања и приватност“.

Тхе

У менију Подешавања изаберите опцију „Налог“.

Померите се надоле до одељка „Подаци и дозволе“ и кликните или додирните „Апликације и сесије“.

  Kako instalirati macOS u VMWare Workstation

Тхе

Испод наслова Сесије ће се налазити листа свих уређаја са приступом вашем налогу. Изаберите „Одјави се са свих других сесија“ да бисте одјавили све уређаје.

Тхе

У панелу за потврду који се отвори, кликните или додирните дугме „Одјава“.

Тхе

То је то; готови сте. Сваки други уређај који жели да приступи вашем Твиттер налогу мораће поново да се пријави.

Ако сте забринути да неко има лозинку ко не би требао, одмах промените лозинку. Ако то не учините, они ће једноставно моћи поново да се пријаве. Такође вам препоручујемо да укључите вишефакторску аутентификацију тако да чак и ако неко дође до ваше лозинке, и даље не може да се пријави без приступа вашем телефону.