Како омогућити или онемогућити Нудге у ​​Гмаил-у

Још једна нова Гмаил функција је представљена. Нудге у ​​Гмаил-у је сада активан за кориснике на новом Гмаил дизајну. Ова функција вас подсећа да одговарате на е-поруке које су већ неко време у вашем пријемном сандучету и да пратите е-поруке које сте послали, али на које никада нисте добили одговор. За неке кориснике, ова функција је такође доступна у апликацији Гмаил за Андроид. Корисници иОС-а то тек треба да виде. Ево како можете да омогућите или онемогућите Нудге у ​​Гмаил-у.

Гурните у Гмаил вебу

Прво, уверите се да сте прешли на нови Гмаил дизајн. Ова функција се не може омогућити без ње. Када то урадите, отворите Гмаил и кликните на дугме зупчаника испод слике профила. У менију изаберите Подешавања и идите на картицу Опште на страници Подешавања. Померите се надоле и видећете одељак под називом „Нудгес“.

Постоје две опције које можете омогућити; предложите имејлове на које ћете одговорити и предложити имејлове на које ћете пратити. Можете омогућити један или оба од њих.

Нудге Ин Гмаил – Андроид

Морате да ажурирате апликацију Гмаил на најновију верзију да бисте омогућили или онемогућили Нудге у ​​Гмаил-у за Андроид. Отворите апликацију Гмаил и додирните икону хамбургера у горњем левом углу. У фиоци за навигацију која се отвара, скролујте до краја и додирните подешавања. Додирните свој налог (не Општа подешавања). На екрану подешавања налога померите се надоле до одељка Нудге и додирните га да бисте изабрали које опције гурања желите да омогућите. Андроид апликација нуди исте опције као и веб интерфејс.

  Како направити АИ аутопортрете усред путовања

Не постоји ЕТА када ће ова функција бити доступна за кориснике иОС-а. Функција гурања не нуди много у смислу конфигурације. На пример, не можете да изаберете колико година треба да буде нека е-порука пре него што вас Гмаил подстакне да одговорите на њу или да је пратите. Претпостављамо да Гмаил користи свој алгоритам, а такође и чита е-пошту како би схватио на које е-поруке треба одговорити и на које треба пратити.

Мало је вероватно да ће вас Гмаил подстаћи да одговарате на билтене, купоне или е-поруке нигеријских принчева. Исто тако, мало је вероватно да ће вам Гмаил рећи да одговорите на е-поруку ако нит е-поште има одређени датум састанка или било који рок у телу. Биће паметно у вези тога. Ипак, неколико опција прилагођавања не би било лоше. Ако ништа друго, могућност стављања на црну листу неколико е-порука могла би добро доћи.