Како омогућити и прилагодити Дисцорд-ов слој у игри

Дисцорд је апликација за гласовно ћаскање за ПЦ игрице, углавном због свог чистог интерфејса и преклапања у игрици прилагођеног кориснику. Омогућите и прилагодите сопствени слој игре да бисте смањили ометања и задржали фокус на игри.

Како омогућити Дисцорд-ов прекривач у игри

Да бисте омогућили преклапање игре Дисцорд, отворите мени Подешавања тако што ћете кликнути на икону зупчаника поред вашег имена и аватара у доњем левом углу прозора.

У оквиру Подешавања апликације отворите картицу „Преклапање“ и кликните на прекидач поред „Омогући прекривање у игри“. Подразумевано можете да закључате преклапање притиском на Схифт + ` (то је тастер близу тастера Таб на вашој тастатури). Ову поставку можете променити тако што ћете кликнути на икону тастатуре и притиснути нову комбинацију тастера.

Како прилагодити Дисцорд-ов слој игре

Можете да користите подешавања у овом менију да промените величину аватара приказаних у преклапању или да изаберете када се имена и корисници приказују.

Померите се надоле до дна менија за прекривање да бисте пронашли позицију обавештења. Кликните на један од четири сива угла екрана да бисте поставили где желите да се појави преклапање. Затим кликните на икону круга са косом цртом у средини да бисте онемогућили обавештења о преклапању.

Такође можете да кликнете на прекидач на дну менија да бисте приказали текстуална обавештења, као и уобичајена гласовна обавештења.

  Комплетан водич за хостовање вашег ВордПресс-а на СитеГроунд-у

Да бисте омогућили или онемогућили прекривач игре Дисцорд за одређене игре, отворите мени Подешавања и изаберите картицу „Активност игре“. Кликните на икону монитора са десне стране игре да бисте укључили или искључили преклапање.

Можете да прилагодите ова подешавања док сте у игри. Покрените мени преклапања у игри тако што ћете притиснути Схифт + ` (или вашу прилагођену пречицу на тастатури, ако сте је подесили), а затим кликните на икону зупчаника.

Како закачити Виндовс на Дисцорд-ов слој игре

Када се прекривач покрене, можете да закачите прозор за текстуално ћаскање преко игре. Покрените било коју игру, а затим притисните Схифт + ` (или било коју комбинацију тастера коју сте раније подесили) да бисте приказали мени преклапања у игри. Кликните на икону чиоде да би се прозор појавио чак и када спустите мени преклапања у игрици. Можете подесити непрозирност овог прозора кликом на икону Опацити и подешавањем клизача.

Дисцорд заиста пружа сва подешавања која играчи посебно желе од ВоИП апликације. Уверите се да је ваш слој што је могуће чистији и ненаметљивији, док истовремено приказује све информације које су вам потребне да бисте били у току са својим тимом.