Како омогућити приказ мреже Гоогле Меет-а

Један Гоогле Меет састанак има капацитет за 100 учесника, бесплатно. Због тога често надмашује друге алатке за састанке на мрежи као што је Зоом који ограничавају максималан број учесника и време састанка.

приказ мреже гоогле сусрета

Гоогле Меет приказ мреже

Велики капацитет учесника Гоогле Меет-а значи да се може користити за састанке којима ће се придружити доста људи, међутим, са више учесника, постаје теже видети ко говори. За то постоји приказ мреже.

Мрежни приказ у Гоогле Меет-у приказује видео снимке људи или њихову слику у облику плочица, што омогућава да више њих буде видљиво у исто време на екрану. То ствара осећај који више личи на собу јер можете видети све или већину људи на састанку.

Мрежа може да прими 16-49 људи.

Омогућите приказ мреже Гоогле Меет-а

Да бисте омогућили приказ мреже Гоогле Меет-а, пратите ове кораке.

Придружите се Гоогле Меет састанку.
Кликните на дугме Више опција/три тачке на доњој траци са контролама.
Изаберите Промени изглед из менија.
У менију који се отвори изаберите „Поплочано“.
Користите клизач на дну да бисте изабрали величину мреже.
Затворите мени и учесници састанка ће се појавити у мрежи.

Други изгледи Гоогле Меет-а

За многе кориснике, распоред мреже добро функционише како би створио реалистичнији састанак. Нажалост, приказ мреже се може претворити у буку када достигне 49 људи, што га чини мање ефикасним. Не можете много тога да урадите да бисте се супротставили овоме, али је добра идеја да истражите друге изгледе који су доступни и проверите да ли боље раде за вас.

Другим изгледима Гоогле Меет-а може се приступити из менија Промени изглед. Ови распореди су;

Аутоматски: Гоогле Меет ће прилагодити изглед на основу броја људи на састанку.
Спотлигхт: звучник је истакнут и нико други није приказан.
Бочна трака: Учесници састанка се појављују као сличице на бочној траци.

Напомена: ако одлучите да закачите себе или другог говорника на састанку, то јул утиче на мрежу или било који распоред који користите.

Закључак

Мрежа од 49 људи јул изгледа превише густо, али за учионице или састанке клубова књига, то функционише. Гоогле Меет се може користити за посао, али током претходне године нашао је разне употребе једноставно зато што је бесплатан за коришћење, једноставан за подешавање и везе за састанке се могу креирати много унапред за све. То чини невероватно лаким заказивање састанка са било којом врстом алата.