Како онемогућити аутоматско ажурирање у оперативном систему Виндовс 10


Виндовс 10 долази са много фантастичних нових функција и Мицрософт је марљиво слушао повратне информације својих корисника приликом израде. Скоро све што сте мрзели у оперативном систему Виндовс 8/8.1 је или уклоњено или поправљено у оперативном систему Виндовс 10, али то не значи да ОС не долази са сопственим скупом проблема. Виндовс 10, када је објављен у јулу, убрзо је означен као рад у току. Био је толико препун грешака да су корисници били изненађени што се рекламира као стабилан ОС. Поред грешака, Виндовс 10 је учинио тако да више не можете да спречите да ОС аутоматски инсталира ажурирања и ове исправке су још проблеми у току. Новембарско ажурирање је такође изазвало нове проблеме и већина људи је била беспомоћна да га заустави. Вин Упдатес Дисаблер је бесплатна Виндовс апликација која ће спречити Виндовс 10 да преузме било које и све исправке.

Вин Упдатес Дисаблер долази као апликација која се може инсталирати и као преносиви услужни програм. Преузмите верзију коју желите да покренете, а затим је отворите. Апликација има две картице; Онемогућите и омогућите. Идите на картицу која одговара радњи коју желите да извршите. Ако желите да онемогућите ажурирања, идите на картицу „Онемогући“. Означите опцију „Онемогући ажурирања за Виндовс“ и кликните на дугме „Примени одмах“ на дну. Ваш систем ће морати да се поново покрене.

Када се систем поново покрене, отворите апликацију Подешавања и идите на групу подешавања за ажурирање и безбедност. У оквиру Виндовс ажурирања видећете грешку где вам обично апликација показује када је ваш систем последњи пут проверен за ажурирања, доступна ажурирања и напредак преузимања за ажурирање.

  Како додати разделник на траку задатака у оперативном систему Виндовс 10

Да бисте поново омогућили ажурирања, покрените Вин Упдатес Дисаблер и идите на картицу „Омогући“. Означите опцију „Омогући Виндовс Упдате“ и примените је. Када поново покренете систем, он ће моћи поново да тражи и преузима ажурирања.

Преузмите Вин Упдатес Дисаблер