Како онемогућити аутоматско исправљање на Граммарли-овом проширењу претраживача и мобилној тастатури

Без обзира који уређај користите за писање, Граммарли вам може помоћи да ваше писање буде оштро. Упркос томе, уграђена функција аутоматског исправљања понекад може погрешно уредити ваше писање. Ево како можете да деактивирате Граммарли-јево аутоматско исправљање у разним апликацијама и екстензијама.

Прећи ћемо преко онемогућавања функције аутоматског исправљања која се налази у проширењима претраживача и апликацијама за мобилну тастатуру компаније. У време писања, програм за обраду текста уграђен је у Граматички десктоп апликација не исправља аутоматски ваше писање.

Онемогућите аутоматско исправљање на проширењу прегледача Граммарли

Граммарли-јево проширење претраживача добро функционише са већином модерних претраживача, укључујући Гоогле Цхроме, Мицрософт ивица, Мозилла Фирефок, и Аппле Сафари. Екстензија ће вам помоћи да пишете на скоро свим веб локацијама, укључујући е-пошту, друштвене мреже итд.

Када се екстензија Граммарли покрене и покрене, икона Граммарли ће се појавити на горњој траци вашег претраживача или где год су екстензије ускладиштене. Кликните на икону аплета да бисте отворили подешавања за Граммарли екстензију.

Да бисте деактивирали аутоматско исправљање у том прегледачу, искључите опцију „Аутоматски исправи правопис“ која се налази при дну екстензије.

Онемогућите аутоматско исправљање на Граммарли-овој тастатури паметног телефона

Граммарли-јеве апликације за иПхоне, иПад, и Андроид уређаји пружају сличну функцију аутоматског исправљања која се на сличан начин може деактивирати. Отворите апликацију на свом уређају и додирните опцију „Граммарли Сеттингс“.

Затим, на врху менија Подешавања, искључите прекидач „Ауто-исправка“.

Апликација Граммарли ће сада престати да аутоматски мења речи које куцате. Ову поставку можете поново да омогућите у било ком тренутку тако што ћете отићи до менија подешавања апликације.

  Како да направите мастер слајдова у Мицрософт ПоверПоинт-у

Програмима који воде наш правопис и граматику треба веровати само као сугестије, а не као строга правила. Као и људи, најбоље граматичке апликације знају да нису увек у праву.