Како отказати претплате на апликације на иПхоне-у или иПад-у

Аппле-ова Апп Сторе је пуна апликација са претплатама у апликацији. То је одлична вест за програмере и одлична је за кориснике који не желе да апликације нестану. Али ако не користите апликацију, зашто не бисте отказали претплату?

Отказивање претплате на иПхоне или иПад апликацију није увек била најлакша ствар, јер Аппле није увек чинио процес очигледним. Чак и да сте знали. велике су шансе да то радите тако ретко да сте заборавили, а увек постоји шанса да је Аппле нешто променио у недавном ажурирању иОС-а.

Аппле је заправо недавно променио начин на који власници иПхоне-а и иПад-а отказују претплате преко Апп Сторе-а, и на срећу, сада је то лакше него икад. Међутим, као и са свим стварима у животу, ове ствари су лаке само ако знате како – а ми ћемо се побринути да то учините.

Како отказати претплате на апликације

Да бисте започели, отворите Апп Сторе и додирните икону која представља ваш Аппле ИД на врху екрана.

Затим додирните „Управљање претплатама“.

Овде ћете видети листу свих претплата у апликацији за које тренутно плаћате. Такође ћете пронаћи све који су истекли на дну листе ако желите да се поново претплатите.

Да бисте отказали претплату, додирните назив апликације којом желите да управљате.

Следећи екран ће приказати све доступне претплате, са квачицом поред оне на коју сте тренутно претплаћени. Да бисте отказали, додирните дугме „Откажи претплату“ на дну екрана. Од вас ће бити затражено да потврдите своју одлуку пре него што се она предузме.

  Како снимити екран на иПхоне-у?

Запамтите, чак и након што откажете претплату, имаћете приступ релевантним функцијама док се ваш постојећи обрачунски период не заврши.

Отказивање неискоришћених претплата на апликације може бити одличан начин да уштедите неколико долара ту и тамо, али то не значи да су претплате лоше. Одрживи модели за програмере апликација су од виталног значаја, посебно ако желимо да наставимо да уживамо у неким од најбољих које Апп Сторе може да понуди.