Како повратити избрисане лепљиве белешке за Виндовс 10

Апликација Стицки Нотес у оперативном систему Виндовс 10 је моћно решење за вођење белешки, али вам не дозвољава да вратите избрисане белешке — или то заиста чини? Иако ова функција није део апликације за десктоп рачунаре, постоји начин да вратите избрисане белешке.

Како вратити избрисане лепљиве белешке

Случајно сте избрисали лепљиву белешку на којој су биле неке важне информације, али апликација за радну површину нема начин да поврати — или чак да види — ставке које сте избрисали. Па, захваљујући Стицки Нотес који синхронизује све са облаком, сада можете да повратите све белешке које сте можда уклонили, директно са свог Мицрософт Оутлоок налога.

Напомена: Да бисте приступили овој функцији, потребно је да се пријавите помоћу Мицрософт налога у оперативном систему Виндовс 10. Такође, Мицрософт чува ваше лепљиве белешке само онолико дуго колико их садржи фасцикла за избрисане ставке – обично 30 дана.

Планути Оутлоок.ливе.цом и пријавите се на свој Мицрософт налог који користите за Виндовс 10.

Када се пријавите, померите се надоле по левом окну и кликните на „Избрисане ставке“.

Крећите се кроз листу док не видите ставке које желите да опоравите. Ако имате више ставки, прво кликните на облачић поред сваке ставке, а затим кликните на „Врати“.

Изабране ставке нестају из фасцикле и остављају вас да се питате да ли се нешто догодило. Када се вратите на десктоп апликацију, изгледа да се ништа није променило. То је зато што је процес синхронизације мало спор и морате ручно да додате све опорављене белешке на радну површину.

  Како пронаћи СИД било ког корисника у оперативном систему Виндовс 11

У апликацији за десктоп, кликните на дугме менија са три тачке на било којој белешци, а затим кликните на „Листа белешки“.

Списак свих белешки је доступан овде. Можете лако претраживати, брисати и приказати све што се налази на овој листи. Кликните десним тастером миша на претходно избрисану белешку, а затим кликните на „Отвори белешку“.

Ако се, из било ког разлога, опорављена белешка не појави на листи белешки, кликните на зупчаник за подешавање у горњем десном углу.

Померите се надоле по подешавањима док не видите дугме „Синхронизуј сада“ и кликните на њега.

Вратите се на листу белешки и пратите претходне кораке да би се белешка поново појавила на радној површини.