Како поправити лук у Минецрафт-у

Минецрафт: Да ли име звони? То је добро позната игра стварања која омогућава играчима да изграде било шта. То је дигитална верзија Лего-а где се могу користити грађевински блокови за прављење ствари. Ова игра је прилично заразна јер вам омогућава да контролишете све. Докле год држите своје мисли на прстима, никада нећете бити уморни од игре. Пошто је толико популаран и занимљив, грешке, грешке или незнање су неизбежни. Да ли тражите како да поправите лук у Минецрафт-у? Онда сте на правом месту. Такође, научићете како да поправите лук у Минецрафт-у помоћу наковња и поправите лук у Минецрафт-у помоћу стола за израду.

Како поправити лук у Минецрафт-у

Минецрафт има различит број корисних ствари које помажу у процесу креирања. Један такав предмет је лук који се користи за лов на животиње за храну, заштиту себе и убијање непријатеља. Ово невероватно оружје може се оштетити током авантуре, и то није лоше. Међутим, може да вас фрустрира када се поквари ако нисте свесни како да га поправите. Добро сте свесни чињенице да у Минецрафт-у има толико корисних ствари. Свака ставка има одређену тачку која се зове ХП или хит тачка. Сада, ова тачка је директно пропорционална употреби, што значи да сваки пут када користите лук, смањује тачке, које у превеликој мери понестају и изазивају лом.

Ако сте направили пристојан наковањ, на пола сте готови са процесом поправке лука. Након овога, постоје две технике како у потпуности поправити лук у Минецрафт-у, а то су:

  • Први начин ће објаснити како поправити лук у Минецрафт-у помоћу наковња.
  • Други начин је да поправите лук у Минецрафт-у помоћу стола за израду.
  • Осим ова два, можете користити и брусни камен да поправите лук.
  Како извршити исправку за отварање Цхроме-а

Метод 1: Користите Анвил

Овде треба напоменути неке тачке, као што је наведено у наставку:

  • Ако имате више од два зачарана лука у инвентару, онда можете користити два таква лука да направите јачи лук преко наковња. Овај лук смањује ваше КСП-ове; међутим, направљени лук има више издржљивости и снаге од било ког од ваших претходних лукова који сте до сада користили! Јачег. Међутим, за ову представу вам је потребан најмање 30. ниво наковња.
  • Такође, можете комбиновати један нормалан лук и један зачарани лук у уторима за инвентар, чинећи вас издржљивим луком.

Пре него што научите како да поправите лук помоћу наковња, обавестите нас како да га направимо.

Корак И: Направите наковањ у инвентару

Процедура стварања наковња је прилично лака и важан је корак у томе како поправити лук у Минецрафт-у. Ево како то учинити.

Напомена: Посебан предмет потребан за израду наковња је гвоздени ингот.

1. Покрените Минецрафт на свом уређају.

2. Отворите Црафт Табле притиском на Е тастер.

3. Сада превуците и формирајте одређени образац користећи четири гвоздена ингота и три гвоздена квадрата као што је илустровано.

Напомена: Ако немате инготе гвожђа, пронађите и набавите најмање 31 руду гвожђа. Затим направите неколико потребних ингота гвожђа од пронађене гвоздене руде користећи пећ.

4. Сада превуците и ставите новоизграђени наковањ у инвентар.

Корак ИИ: Користите наковањ да поправите лук

Примените доленаведена упутства да поправите лук у Минецрафт-у помоћу наковња. Обавезно пажљиво пратите кораке да поправите лук у Минецрафт-у помоћу наковња.

1. Покрените Минецрафт као што сте раније урадили.

  Како подесити тајмер на иПхоне камери

2. Отворите Анвил из свог инвентара тако што ћете кликнути на њега.

2. На инвентару Анвил, превуците и испустите лук за побољшање на први прорез.

3. Затим превуците и поставите поправљени лук на следећи прорез.

4. Сада превуците и испустите добијени лук у инвентар.

Метод 2: Користите табелу за израду

Ако нисте заинтересовани или немате потребне састојке за обраду на први начин, користите овај метод. Стол за занат ефикасније поправља основне лукове. Ипак, имајте на уму да овај начин није погодан за све и да је због ограничења стола за израду, који се користи само у сврхе израде и није добар за зачаране лукове. Пратите ове кораке да бисте користили сто за израду за поправку лука у Минецрафт-у.

Напомена: Овај метод је ефикасан само за нормалне лукове, а не за зачаране лукове. То је због ограничења занатског стола, који ствара само нормалан лук иако сте попунили прорезе зачараним.

1. Отворите Минецрафт на свом уређају.

2. Отворите Црафт Табле притиском на Е тастер.

3. Сада превуците и испустите два нормална лука на Црафт Табле.

4. Сада превуците и ставите добијени лук у инвентар.

Сада можете беспрекорно користити завршни лук.

Метод 3: Користите Гриндстоне

Пратите доле наведене кораке да бисте користили Гриндстоне.

Корак И: Направите брусни камен у инвентару

Ако немате брусни камен у свом инвентару, можете га направити пратећи кораке у наставку:

1. Покрените Минецрафт на свом уређају.

2. Отворите Црафт Табле притиском на Е тастер.

3. Сада превуците и поставите две храстове даске, два штапа и једну камену плочу у одређени образац као што је приказано.

  Шта се дешава када некога блокирате на Инстаграму (ПУТ ВОДИЧ)

4. Сада, превуците и ставите новоизграђени жрвањ у инвентар.

Корак ИИ: Користите Гриндстоне да поправите лук

Да бисте користили брусни камен, потребно је да комбинујете два слична предмета, као што су два гвоздена лука или два гвоздена мача. Овај алат ће поправити ставке и уклонити побољшања. Ако и даље желите да поправите и уклоните побољшања, можете пратити доле наведене кораке да поправите лук у Минецрафт-у.

1. Покрените Минецрафт на свом уређају.

2. Отворите Гриндстоне из инвентара кликом на њега.

3. Сада, превуците и испустите два нормална лука на доступне уторе.

Напомена: Избегавајте да постављате машне за побољшање јер то може да уклони побољшања.

4. Сада превуците и ставите добијени лук у инвентар.

Често постављана питања (ФАК)

К1. Колико врста лукова постоји у Минецрафт-у?

Анс. Постоје две врсте лука које су доступне у ставкама игре Минецрафт. То су нормални лукови и зачарани лукови.

К2. Колико је користан лук?

Анс. Лук је оружје са стрелицама које се користе за пуцање у непријатеље. Такође вас спасава од напада. Тренутно је његова стопа издржљивости 384. Морате да га повратите када пређе поправљајући чаролије, поправљајући их одређеним материјалима или спајањем две оштећене ставке у Минецрафт-у.

К3. Да ли се заглављене стреле могу извући?

Анс. Да, стреле се могу повратити ако погоде и заглаве се на чврстим блоковима. Међутим, то има одређена ограничења. Пуцање стреле мора бити кроз зачарани лук са Инфинити-ом или играчем са креативним режимом или мафијом.

***

Надамо се да је овај водич био користан и да сте научили како да поправите лук у Минецрафт-у. Слободно оставите своје упите или сугестије у одељку за коментаре који је дат у наставку. Такође, реците нам шта следеће желите да научите.