Како поставити привремену слику профила на Фејсбуку


Фацебоок већ неко време обележава велике светске догађаје посебним, привременим филтерима за слике профила. Ови филтери омогућавају глобалној Фацебоок заједници да колективно покаже подршку и солидарност за циљ. Фацебоок је сада представио нову функцију која вам омогућава да отпремите привремене слике профила. Намењен је обележавању важних животних догађаја. За сада, привремена слика профила може да се отпреми само са мобилне апликације, а не са веба. Привремене слике профила могу се подесити да истичу након једног сата, дана, недеље или прилагођеног временског периода. Ево како да га подесите.

Уверите се да сте ажурирали своју Фацебоок апликацију на најновију верзију, а затим идите на свој профил да бисте ажурирали слику профила. Када изаберете фотографију за отпремање, мала икона сата ће се појавити на екрану за исецање и ротирање. Додирните га да изаберете када ваш профил треба да истекне.

Када посетите свој профил, можете видети када ће слика истећи. Када истекне, враћа се на претходну фотографију коју сте поставили као слику профила.

Један од разлога зашто је ова функција добра идеја је тај што су слике профила на Фацебоок-у већ неко време јавне. Рецимо да треба да отпремите сонограм или слику своје дипломе да бисте је поделили са пријатељима и породицом. Нећете желети да га држите јавно предуго јер је то осетљива информација. У том смислу, ова функција је одлична јер аутоматски уклања информације.

  Како почети испочетка у Покемон ГО

Привремене слике профила нису представљене за странице иако би вероватно могле имати више користи од ове функције, ако не и подједнако. Странице би то могле да користе као средство за оглашавање временски ограничених промоција које воде, али Фацебоок вероватно више воли да људи купују огласе да би то радили.