Како пребацити и ставити у ред реддит објаве на Цхромецаст са свог Андроид телефона

Реддит је постао толико велики да се људи више не стиде да признају да посећују сајт или да од њега добијају већину своје дневне дозе вести. Људи још увек не откривају своја корисничка имена тако лако, али није срамота користити сајт. Ако користите Реддит и посебно волите слике и видео записе који се деле на њему, Цаст фор Реддит је бесплатна Андроид апликација која би вам се могла допасти ако имате Цхромецаст. Апликација вам омогућава да пошаљете било коју слику или видео са Реддита на ТВ. Можете да користите апликацију да прегледате најпопуларнији садржај на Реддиту и да додирнете било шта да бисте га послали на Цхромецаст.

Инсталирајте Цаст за Реддит на свој телефон и отворите апликацију. Аутоматски ће вас упозорити ако пронађе Цхромецаст на вашој мрежи. Додирните дугме за пребацивање на врху и изаберите свој уређај. Ово ће повезати апликацију само са вашим Цхромецаст-ом. Екран апликације се неће пресликати на ваш ТВ. Уместо тога, појавиће се само назив апликације „Цаст фор Реддит“.

Да бисте послали објаву на ТВ, додирните је. Слика се аутоматски шаље чим је додирнете. Видео снимци се могу послати за репродукцију директно на вашем ТВ-у или их можете додати у ред чекања тако да се репродукују један за другим. Везе се не могу пребацити. Сваки пут када додирнете везу, она ће се отворити у апликацији, али се неће појавити на вашем ТВ-у. Исто важи и за све текстуалне постове. Имгур везе које нису директне везе до слике такође се не емитују и једноставно се отварају у апликацији.

  10+ најбољих чувара/менаџера лозинки за Андроид 2023 – [Top List]

Цаст за Реддит има картице на дну за подредите који ће вероватно садржати слике или видео постове. Не можете да се пријавите на свој Реддит налог у Цаст за Реддит. Када баците слику или видео, број гласова се не појављује на вашем ТВ-у.

Апликација је још увек у току, па очекујте нове функције и побољшања. Иако је концепт леп, то је у суштини још једна апликација за кастинг. Оно што би га више истакло, а можда и узбудило више људи због његовог коришћења, јесте да би кориснички интерфејс који представља на Цхромецаст-у био сличан оном на Реддиту. Корисници би могли ценити могућност да виде колико гласова има објава или под којим насловом је постављена слика или видео.

Инсталирајте Цаст за Реддит из Гоогле Плаи продавнице