Како пребацити Сафари картицу на Цхромецаст са свог иПхоне-а


Додаци за апликације у иОС-у су олакшали апликацијама да међусобно разговарају. Дељење веза, отварање датотека из једне апликације у другој или само коришћење апликације у апликацији су неке од ствари које вам омогућавају проширења за иОС. МомоЦаст је бесплатна иОС апликација која ради као проширење и омогућава вам да пребаците Сафари картицу на Цхромецаст. Бесплатна верзија апликације има огласе које можете уклонити куповином у апликацији од 1,99 УСД. Екстензија је намењена да ради са Сафари-јем, али ће такође радити са одређеним другим апликацијама које га подржавају, на пример, можете да пребаците твит из званичне Твиттер апликације на Цхромецаст помоћу МомоЦаст-а, али не можете да пребаците картицу Цхроме за иОС. Морате имати иОС 8 или новији који ради на вашем иПхоне-у да би апликација радила.

Преузмите МомоЦаст и отворите Сафари. Отворите било коју везу по свом избору и додирните дугме за дељење на дну. Померите се до самог краја другог реда дугмади за акцију у менију за дељење и додирните дугме „Још“. На екрану Активности потражите и омогућите МомоЦаст.

Вратите се у Сафари и поново додирните дугме Дели на картици коју желите да пребаците. Додирните „Цаст витх МомоЦаст“ и пребациће се на екран апликације унутар Сафарија. Додирните дугме за пребацивање у горњем десном углу овог екрана и изаберите ТВ/уређај на који желите да се повежете.

МомоЦаст ће вас питати да ли желите да стримујете видео записе на страници или на целој страници. Ако желите да пребаците веб страницу, додирните „Погледајте веб страницу на ТВ-у“ и она ће почети да пресликава картицу на ваш Цхромецаст. Можете одабрати у којој резолуцији желите да пребаците картицу са две доступне опције, 1080п и 720п.

МомоЦаст ради изузетно добро без заостајања. Можете да скролујете по веб страници и да се крећете до друге везе без икаквих проблема. Репродукција видеа је мало испрекидана, али бисте вероватно требали испробати другу апликацију за то.

Инсталирајте МомоЦаст из Апп Сторе-а