Како претворити ПДФ датотеку у ПоверПоинт

Ако имате ПДФ датотеку коју желите да конвертујете у ПоверПоинт презентацију, можете преузети програм који ће брзо обавити посао уместо вас или можете да користите један од многих доступних онлајн претварача.

Претворите ПДФ датотеку у ПоверПоинт користећи Адобе Ацробат ДЦ

Адобе Ацробат има неколико различитих софтверских опција за руковање ПДФ датотекама које можете изабрати –Ацробат Стандард ДЦ и Ацробат Про ДЦ. Стандардна верзија је само за Виндовс, док про верзија ради и са Виндовс и Мац.

Они коштају 12,99 долара и 14,99 долара месечно, тако да осим ако већ не користите један од ових, вероватно није вредно новца само за претварање ПДФ датотеке у ПоверПоинт. Међутим, Адобе Ацробат је најбољи програм на тржишту за све што се бави ПДФ датотекама, па бисмо вам препоручили да се претплатите на један ако често радите било какав посао са ПДФ датотекама.

још најбоље, Ацробат Про ДЦ има бесплатну пробну верзију, па ако нисте упознати са Адобе Ацробат-ом, не кошта ништа да га испробате.

У овом примеру користићемо Адобе Ацробат Про ДЦ. Отворите ПДФ датотеку коју желите да конвертујете. У десном окну прозора изаберите „Извези ПДФ“.

Сада ћете се суочити са листом различитих опција извоза. Изаберите „Мицрософт ПоверПоинт“ са листе и изаберите „Извоз“.

У Виндовс Екплорер-у (или Финдер-у ако користите Мац), изаберите локацију за чување датотеке и изаберите „Сачувај“.

Отворите недавно сачувани ПоверПоинт и видећете садржај ПДФ датотеке (са сваким слајдом који представља једну страницу) у окну за преглед.

  Да ли бисте требали купити огледало Лулулемон 2023.

Претворите ПДФ датотеку у ПоверПоинт користећи онлајн ПДФ Цонвертер

Сигурно не недостаје онлајн ПДФ конвертора — неки бесплатни, неки плаћени. Препоручујемо Смаллпдф јер је брз, бесплатан и одржава формат садржаја прилично доследним. Користићемо ову онлајн алатку за овај пример, али процес се не разликује превише између сваког конвертора, па слободно поиграјте и пронађите онај који вам се највише свиђа.

Уз СмаллПДФ, све што треба да урадите је да превучете и отпустите своју ПДФ датотеку на екран конвертера или можете да користите претраживач датотека. Који год метод да одаберете, када се датотека отпреми, конверзија ће аутоматски почети.

Када се конверзија заврши, изаберите „Преузми“.

Након што се преузимање заврши, отворите недавно сачувани ПоверПоинт и видећете садржај ПДФ датотеке (са сваким слајдом који представља једну страницу) у окну за преглед.