Како претраживати скривене категорије у Нетфлик-у [Chrome]


Нетфлик има више садржаја него што се на први поглед види. Ако отворите падајући мени „Прегледај“, видећете прилично ограничен избор и неке заиста чудне жанрове наведене испод. За све који су нови у Нетфлик-у, а с обзиром на његову недавну експанзију, вероватно нас је много, Нетфлик има оно што се назива „скривене категорије“. Ове категорије нису директно доступне из падајућег менија „Прегледај“, али нуде класификован поглед на Нетфлик-ову понуду. Нетфлик Супер Бровсе је проширење за Цхроме и додатак за Фирефок који вам омогућава да приступите скривеним категоријама једнако лако као и подразумеваним.

Инсталирајте Нетфлик Супер Бровсе и освежите Нетфлик. Поред падајућег менија „Прегледај“ видећете нови падајући мени Супер прегледање. Ако га не видите одмах, освежите страницу још неколико пута (проширење је још увек у бета верзији). Падајући мени открива абецедну листу свих жанрова за које Нетфлик има емисије и филмове.

Изаберите било који од њих да бисте прегледали категорију. Ево малог додатног савета; категорије су све статичне странице и ако обележите страницу категорије или само запамтите њен ИД, можете јој приступити директно без потребе да пролазите кроз проширење. На слици испод, ИД категорије за жанр Аниме је 7424. Категорије функционишу у различитим регионима и показаће вам све наслове који су тренутно доступни у вашој земљи у категорији коју сте изабрали.

Нетфлик Супер Бровсе је још увек у бета верзији, али нисмо приметили никакве грешке у проширењу осим што се опција ‘Супер Бровсе’ не појављује у Нетфлик-у након првог освежавања. Потребно је неколико покушаја да се појави, али тешко да се на то може жалити.

  Пипелине као код објашњен на најједноставнији могући начин

Инсталирајте Нетфлик Супер Бровсе из Цхроме веб продавнице

Инсталирајте Нетфлик Супер Бровсе за Фирефок