Како прећи на иОС са Андроид уређаја помоћу Аппле-ове апликације


Пре неког времена Гоогле је олакшао свима који су уморни од свог иПхоне-а пређите на Андроид уређај. Постоји званична страница која вам помаже да преместите своје податке са иОС уређаја на Андроид уређај и учините прелазак што безболнијим. Аппле је 9. септембра 2015. на свом иПхоне догађају узвратио и најавио апликацију под називом Премести на иОС. То је прва (и вероватно последња) Андроид апликација коју је компанија икада направила, а имена прилично говоре шта она ради; помаже вам да пређете са Андроид уређаја на иПхоне. Пошто иПхоне уређаји раде другачије од Андроид уређаја, можда се питате како функционише цео потез. Ево како.

На вашем Андроид телефону

Преузмите Мове то иОС из Гоогле Плаи продавнице и покрените га. Уверите се да је ваш уређај потпуно напуњен или повезан на извор напајања. Уверите се да има активну и стабилну мрежну везу.

На вашем иПхоне-у

Укључите свој иПхоне и (претпостављамо да је нов) региструјте свој уређај. Повежите се са ВиФи мрежом. Можете изабрати да прескочите део Аппле ИД-а јер није потребан за пренос података. Затим, у опцијама подешавања, иПхоне ће вас питати да ли желите да га подесите као нови уређај или да га вратите из резервне копије, или да преместите податке са Андроид-а. Додирните ову последњу опцију и на следећем екрану додирните Настави.

На вашем Андроид-у и иПхоне-у

На вашем иПхоне-у (леви снимак екрана) видећете код који треба да унесете на свом Андроид уређају (десни снимак екрана) у апликацији Премести на иОС.

  11 најбољих апликација за аудио књиге за Андроид и иПхоне

Након тога, овај екран ће се појавити на вашем иПхоне и Андроид уређају, респективно;

Подаци ће бити пренети преко интернета, па се уверите да су оба уређаја повезана на јак уређај и сачекајте да се пренос заврши.

Преузмите Мове То иОС из Гоогле Плаи продавнице