Како прећи са Вундерлист на Мицрософт То До

Мицрософт гаси Вундерлист 6. маја 2020. Ако још увек користите ову некада популарну апликацију за управљање задацима, време је да промените. Мицрософт је купио Вундерлист, а тим Вундерлист сада ради на Мицрософт То До. Али то није ваша једина опција.

Задатке можете да увезете до 30. јуна

Док се Вундерлист гаси 6. маја 2020., Мицрософт каже да ће наставити да дозвољава људима да увозе податке са Вундерлист-а у Мицрософт То До још неко време.

А блог пост из Вундерлист-а је првобитно рекао да ће функција миграције бити доступна само „у одређеном временском периоду“ након гашења Вундерлист-а. Сада, изгледа да јесте до 30.06.2020. да увезете своје податке. Након тог времена, вероватно ће бити избрисан са сервера Вундерлист-а.

Како пренети задатке на Мицрософт То До

Процес пребацивања и увоза ваших листа обавеза са Вундерлист на Мицрософт То До је прилично једноставан.

Прво, идите на Веб локација Мицрософт То До. Уверите се да сте пријављени са Мицрософт налогом на који желите да увезете своје Вундерлист задатке.

Кликните на икону зупчаника у горњем десном углу прозора, а затим кликните на „Увези“.

Од вас ће бити затражено да се пријавите са детаљима вашег Вундерлист налога.

Затим ће вам Мицрософт То До показати шта увози. Ако све изгледа како треба, кликните на „Увези“ да бисте наставили.

  Да ли је овај број преварант? Ево како да проверите

Ако поново кликнете на икону зупчаника у горњем десном углу и кликнете на „Резиме увоза“, видећете више информација о томе како је обрађен увоз.

Ставке у пријемном сандучету Вундерлист постају задаци на листи „Задаци“. Подзадаци постају „Кораци“. Ставке са звездицом постају „Важне“ ставке. Фасцикле постају „Групе“.

Алтернативе Мицрософт То До

Ако волите Вундерлист, Мицрософт То До је вероватно најближа алтернатива — на крају крајева, направио га је исти тим.

Међутим, то није ваша једина опција. Наш сестрински сајт Ревиев Геек је угашен најбоље замене за Вундерлист, укључујући Тодоист, Ани.до, Гоогле Кееп, Хабитица, и Сетите се млека.

Ако волите Аппле-ове екосистемске услуге, апликација Подсетници за иПхоне, иПад и Мац је алтернатива лака за коришћење која се синхронизује преко иЦлоуд-а.

Ако више волите Гоогле услуге, можете покушати нова апликација Гоогле Таскс, доступно у Гмаил-у, Гоогле календару и у апликацији Гоогле Таскс за иПхоне, иПад и Андроид.

Неке услуге — као што је Тодоист — могу да увезу са Вундерлист-а. Међутим, вероватно ћете морати да извршите процес увоза пре него што се Вундерлист угаси 6. маја. Време је за пребацивање.