Како привремено онемогућити свој Инстаграм налог

Желите да се одморите од Инстаграма? То је савршено разумно. Уместо да избришете апликацију или свој профил, покушајте да привремено деактивирате свој Инстаграм налог. Када будете могли да се вратите за месец дана, све ће бити као што сте напустили друштвену мрежу.

Како привремено онемогућити свој Инстаграм налог

Привремено онемогућавање вашег Инстаграм налога брише ваш профил са друштвене мреже на временски период који желите ван сајта. Ваш Инстаграм УРЛ ће постати неважећи, корисници неће моћи да вас пронађу у претрази, а такође неће моћи да вас контактирају. Ове функције ће бити враћене када поново активирате свој налог.

Можете привремено да деактивирате свој Инстаграм налог без обзира да ли се ради о личном налогу, налогу креатора или пословном налогу.

Чудно, не можете да онемогућите свој налог из апликације Инстаграм иПхоне или Андроид. Уместо тога, мораћете да користите веб локацију Инстаграм.

Почните отварањем Инстаграм веб страница на прегледачу на рачунару или паметном телефону и пријавите се са налогом који желите да онемогућите.

Затим идите на картицу Профил и изаберите опцију „Уреди профил“.

Алтернативно, можете користити овај линк да скочите директно на екран „Уреди профил“.

Овде се померите надоле и изаберите везу „Привремено онемогући мој налог“.

Инстаграм ће вас сада питати за разлог деактивације вашег налога. Можете да изаберете разлог из падајућег менија. Ако не желите да наведете одређени разлог, изаберите опцију „Нешто друго“.

Након одабира, унесите лозинку за Инстаграм.

По други пут, додирните плаво дугме „Привремено онемогући налог“ које се налази на дну екрана. Инстаграм ће од вас тражити да по трећи пут потврдите да желите да наставите. У искачућем прозору додирните дугме „Да“.

  12 Тезос НФТ тржишта за куповину и продају

Ваш Инстаграм налог ће сада бити онемогућен и бићете одјављени из Инстаграм апликације на свом паметном телефону. Да бисте потврдили, можете покушати да потражите своје Инстаграм корисничко име. Инстаграм ће вам или рећи да корисник не постоји или да још ништа није објавио.

Како поново активирати свој Инстаграм налог

Можете се вратити и поново активирати свој онемогућени Инстаграм налог у било ком тренутку. Све што ће вам требати је ваше корисничко име и лозинка. Ако сте заборавили лозинку, можете покушати да је ресетујете.

Отворите апликацију Инстаграм на свом иПхоне или Андроид уређаја или посетите Инстаграм веб страница.

Овде се пријавите са својим Инстаграм корисничким именом и лозинком.

Одмах, вашем налогу ће бити враћен стари сјај. Ради додатне сигурности, требало би да промените лозинку за Инстаграм након што поново активирате налог.

Не желите да се вратите? Можете потпуно избрисати свој Инстаграм налог.