Како приказати дугмад за брзу радњу преко е-поште у Оутлоок-у

Вероватно постоје радње које редовно обављате у Оутлоок-у, као што су брисање, архивирање и означавање ствари као прочитане. Ево како да користите дугмад за брзу радњу да додате опције једним кликом које се појављују преко сваке е-поруке за обављање сваке радње.

Вероватно сте већ видели дугмад за брзе радње у Оутлоок-у, али никада нисте много обраћали пажњу на њих. Појављују се када курсор лебди изнад е-поште. Подразумевано, дугмад приказују ознаку за праћење и иконе за брисање корпе.

Ако кликнете на једно од дугмади, оно ће извршити именовану радњу. У овом случају, означавање е-поште за праћење или премештање у фасциклу Избрисане ставке. Дугмад за брзу радњу можете да промените у било коју од следећих пет радњи:

Архива
Избриши
Потез
Означи/Обриши заставицу (ово је ознака за праћење)
Означи као прочитано/непрочитано

Да бисте променили дугмад, кликните на Почетна > Праћење. Затим у менију који се појави изаберите опцију „Подеси брзе радње“.

Следећи мени са

Ово ће приказати панел Брзе радње.

Тхе

Изаберите опције које желите да буду приказане у два слота за брзу акцију помоћу падајућих менија, а затим кликните на „ОК“.

Тхе

Радња брисања ће увек бити доступна без обзира које опције изаберете, тако да заиста можете изабрати било које две брзе радње плус опцију Избриши. У овом примеру смо изабрали „Архивирај“ и „Означи као прочитано/непрочитано“ који се приказују поред опције Избриши.

Такође можете да изаберете Избриши и још једну брзу радњу из падајућег менија ако не желите брз приступ другим радњама.

  Kako proveriti bateriju Xbox kontrolera na računaru

Заиста корисна функција је могућност одабира више е-порука и затим примена брзе акције на све њих одједном. Изаберите поруке на које желите да примените брзу радњу, задржите показивач миша изнад било које поруке е-поште, а затим изаберите Брзу радњу.

На све изабране поруке е-поште биће примењена брза радња. Ово је брз и једноставан начин да управљање вашим имејловима учините мало мање посланим.