Како приступити страници Мицрософт Едге абоут:флагс

Мицрософт Едге је заснован на Цхромиум-у. Већина функција које ћете пронаћи у Гоогле Цхроме-у сада је доступна у Мицрософт Едге-у, али уз неке измене. На пример, уместо да синхронизује податке са Гоогле налогом, Мицрософт Едге ће се синхронизовати са вашим Мицрософт налогом.

Мицрософт Едге заставице

Мицрософт Едге о: заставицама

Цхромиум има експерименталне функције и будуће функције. Ове функције, пре него што се пређе на стабилну верзију претраживача, могу се омогућити са странице са заставицама. Заставе је у основи назив Цхромиум који даје ове експерименталне карактеристике. Има их и Мицрософт Едге.

Приступите Мицрософт Едге-у абоут:флагс

Прилично је лако приступити страници са заставицама у Мицрософт Едге-у.

Отворите Мицрософт Едге.
Налепите ову ивицу://флагс/ у УРЛ траку.
Додирните Ентер.
Страница са заставицама ће се учитати.

Измените заставицу у Мицрософт Едге-у

Можете да измените заставицу у Мицрософт Едге-у. На тај начин ћете омогућити и онемогућити функцију за коју је намењена.

Отворите Мицрософт Едге.
Идите на страницу Едге Флагс (погледајте претходни одељак).
Потражите заставу.
Отворите падајући мени поред заставе.
Промените стање заставице на Омогућено или Онемогућено.
Поново покрените Едге да бисте применили промену.

Напомена: Неке заставице могу имати додатне опције или опције осим Омогућено/Онемогућено. Зависи од заставе, иако су Енаблед/Дисаблед уобичајене. Прочитајте опис заставе да бисте сазнали шта раде опције у падајућем менију.

Ресетујте заставице у Мицрософт Едге-у

Заставе нису увек стабилне. Можете их омогућити или онемогућити, али могу изазвати проблеме са прегледачем. Можете ресетовати заставицу онолико лако колико можете да је омогућите или онемогућите.

  Декодирање СКЛ наредбе УПДАТЕ

Отворите Мицрософт Едге.
Идите на страницу Заставе.
Потражите плаву тачку поред заставе. Плава тачка означава заставу која је измењена.
Отворите падајући мени поред заставе.
Изаберите опцију Подразумевано.
Поново покрените Мицрософт Едге да бисте применили промену.
Застава ће бити ресетована.

Закључак

Заставице које су промењене појављују се на врху странице са заставицама. Омогућавање заставице можда неће увек покренути функцију. У неким случајевима, функција може и даље бити омогућена/онемогућена за сваки налог. Заставице долазе и одлазе на основу верзије претраживача. Не постоји гаранција да ће застава постати стабилна карактеристика. Може се потпуно уклонити без обзира да ли добро функционише и да ли се корисницима свиђа. Заставице које видите у Едге-у можда нису исте које видите у Цхроме-у. Биће значајног преклапања, али то не значи нужно да ће исте заставе увек бити ту. Поред тога, неке заставице могу да се понашају другачије у Едге-у у поређењу са Цхроме-ом.